Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találjak olyan párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak olyan párt, akinek megfelelő higiéniai szokásai vannak?

Figyelt kérdés

Mindkét korábbi párom egy idő után hanyagolta a fogmosást. Az első párommal kb 10-11 hónapja voltunk együtt, amikor munkába állt árufeltöltőként diákmelóként (18 éves volt akkor) és annyira fárasztónak találta a munkát, hogy sokszor az esti fürdés során a hajmosás és a körmei tisztítása kimaradt, és sokszor büdös volt a lehellete is, ebből gondolok arra hogy a fogmosást is mellőzte.

A második páromnál pedig a fogmosás hiányát akkor vettem észre, amikor egyre többet elkezdtünk egymásnál tölteni éjszakákat, és reggelente felkelés/reggeli után nem volt alap a fogmosás, nekem kellett szólni, hogy ne délután 1-4 körül mosson fogat... képes volt utcára menni fogmosás nélkül, mert hogy úgyis csak gyors hazamegy tőlem/gyorsan hazavisz (vagy kísér) engem...

Engem ezek rettentően taszítanak, hogy tudnám kiszűrni, hogy valakinek a napi 2x fogmosás, a napi fürdés, haj és köröm tisztántartása nem alap? Mindkét pasi a randikra mindig tiszta ruhában, jó illatúan érkezett, a kapcsolatok elején a szájápolással sem volt gond, gondolom a randikra úgy jöttek, hogy előtte fogat mostak, így nem tűnt fel nekem, ha reggel kimaradt.

Randinál kérdezzek rá konkrétan, hogy "amúgy napi 2x mosol fogat? Ugye rendszeresen tiszítod a körmeidet?" meg ilyenek?

Vagy mit csináljak? Én ezt nem bírom, az apám egy elzüllött alkoholista, aki 1-1,5 hetente fürdik, fogkefét sosem használ, felfordul az ilyen emberektől a gyomrom, nem akarom a páromtól is ezt elviselni, de ha a randikra tisztán jönnek, hogy lehet ezt kiszűrni? Tudom hogy nem minden férfi ilyen, csak én fogtam ki ilyeneket.

Egyébként az is megdöbbentő számomra, hogy a tesóm egy barátnője is csak reggelente mos fogat, este már nem, szóval elvileg elég sok embernek nem alap a napi 2 fogmosás...

Bocsánat a sok felesleges rinyáért, csak most valahogy kiakadtam ezen.

2020. ápr. 20. 20:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
6%

A 2. és a 12. válaszoló vagyok ismét.

Kedves Kérdező! Unokatestvérem fogorvos, legalább 5 perc minősül teljes fogmosásnak. Sajnálom, hogy mindent elhiszel, amit az újságírok, netes bloggerek, hozzá nem értők írnak, és készpénzre veszed az olvasottakat..

Sajnálom apukád, egyébként ha vaalki én adok magamra, alapozót is használok, arc,lábkérémem is külön van, stb stb, rágózok, reggelente listerine, de nem mosok reggelente fogatés napi 2x sem, ettől még én tiszta vagyok, fogaim pedig ragyognak, mert fehérítve vannak. Nem hiszem, hogyha valaki napi 1x mos fogat és emellett rágózik, meg stb igénytelen lenne....Továbbra is ez a véleményem.

Kedves 20! Nagyon köszönöm, hogy kiállsz mellettem, tipikus magyar mentalitás ez az irígység sajnos, igen, minden szavaddal egyet értek, viszont amiért kiálltál mellettem, téged is szépen lepontoztak, én (vagyok az első és utolsó szerintem, aki zöldet dobott rád) hihetetlenek az emberek.

Az autót, pozíciót csak azért írtam, hogy a kérdező lássa, hogy nem vagyok igénytelen és nem büdös a szám, mert ha az lenne, valószínű nem itt dolgoznék.. De attól még, hogy valaki nem mos napi 2x fogat, nem igénytelen...

2020. ápr. 20. 23:02
 22/40 anonim ***** válasza:
87%

Én azt tapasztaltam, hogy a magyar srácok nagyon igénytelenek, számukra már az alap higiénia is b**is...

Biztos vannak kivételek, de a volt lakótarsaim, exeim, és barátnők beszámolója alapján elég kevés lehet.

2020. ápr. 20. 23:13
 23/40 anonim válasza:
77%
Teljesen igazad van! Én konkrétan ha édességet eszem,van rá gyújtottam,vagy ettem,vagy ha csak szimplán érzem hogy megkell mosnom,akkor megmosom.Ez általában 1 nap kb 5-6 alkalom szokott lenni! De nekem így jó,és még annyi mivel fodrasz vagyok,és ha hajas lessz véletlen a ruhám,vagy a bőröm,két vendég között gyors lezuhanyzok,mondjuk ez már szerintem túlzás,de nem bírom elviselni magamon! Szóval a fürdésem is napi 4-5 nyáron meg még több! És nekem hala Isten a párom is pedáns! :) a boltba nem megy úgy el,hogy ne takarítaná le a cipőjét,ami egyébként tiszta! Vannak ilyen pasik mondjuk ritka mint a fehér holló aki ennyire adna magára,az elején mindneki teszi a szépen és a jót!😁
2020. ápr. 21. 00:39
 24/40 anonim ***** válasza:
87%

“ Az autót, pozíciót csak azért írtam, hogy a kérdező lássa, hogy nem vagyok igénytelen és nem büdös a szám, mert ha az lenne, valószínű nem itt dolgoznék..“

Most a protekciód miatt vagy “felsővezető egy nagy multinál” vagy azért mert szerinted nem büdös a szád? Egyébként meg, nehogy azt hidd, hogy bárki is elhiszi azt a sok baromságot, amit leírtál. Veled ellentétben, én valóban vezetői pozícióban dolgozon, és elárulom neked, hogy a kirúgások nem úgy működnek ám, mint ahogy te itt azt vázoltad, ahogyan felsővezető sem lehetsz igazán protekcióval, de nembaj..iszonyatosan szánalmas vagy. Amúgy de, igénytelen vagy, ami mellesleg nincs összefüggésben a pozícióval. Az intelligenciával annál inkább ;)

2020. ápr. 21. 00:52
 25/40 anonim ***** válasza:
6%
24! Ha valóban felsővezető vagy, gratulálok neked és további sikereket kívánok! Látom neked sem ment át, hogy mit szerettem volna írni, de nembaj! Ahelyett, hogy ítélkezzem, én elismerlek téged! De, nálunk úgy mennek a dolgok, bárkit kirúghatnék, de nem teszem ;)
2020. ápr. 21. 01:30
 26/40 anonim ***** válasza:
77%
Hasonlo tapasztalataim voltak de egy kis nevelessel eleg sok minden elerheto
2020. ápr. 21. 01:36
 27/40 anonim ***** válasza:
30%
teljesen érthető a panaszod, de ott a másik véglet mikor a lányok hagyják, hogy a kutyájuk szájon nyalják, kanállal etetik és utána ők esznek azzal, az is nagyon undorító
2020. ápr. 21. 02:50
 28/40 anonim ***** válasza:
89%
Az anyjának kellett volna nevelnie. Nem fogok olyannal szexelni, akit nevelni kell.
2020. ápr. 21. 05:16
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

20-as, én vagyok az 5-ös, hallottál már arról, hogy a mai autókat milyen módon tervezik? arról hallottál már hogy sok alkatrésznek egy bizonyos időt kell csak kibírnia?

Nos nekem egy régi amcsi autóm van, még abból a korból amikor auzókat gyártottak.

Nem hinném, hogy rosszul választottam, 28 éves az autóm, napi használatban van, munkábajárósnak, és ezt nem úgy tervezték, hogy meghaljon, lásd:25 évet bírt a gyári vízpumpa és a gyári önindító, bontatlan hajtáslánc, multkor félbetétet kellett cserélnem mert az egyik szimmering 26év után felmondta a szolgálatot. Ja és megúsztam párszáz forintból, az olaj volt a legdrágább, egy mai autónál hogy szíjjat cserélj, kb az elejét le kell bontani az autónak.

Hogy miket értem el? Még nem vagyok 30 se, saját autó, motor, ház, hiányszakmában dolgozom többmilliós berendezésekkel, életvédelmi és vagyonvédelmi rendszerekkel foglalkozom.

2020. ápr. 21. 06:47
 30/40 anonim ***** válasza:
29%
Nem hinném, hogy ezek akkora problémák amiket nem lehetett volna megbeszélni.
2020. ápr. 21. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!