Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak olyan párt, akinek megfelelő higiéniai szokásai vannak?
Mindkét korábbi párom egy idő után hanyagolta a fogmosást. Az első párommal kb 10-11 hónapja voltunk együtt, amikor munkába állt árufeltöltőként diákmelóként (18 éves volt akkor) és annyira fárasztónak találta a munkát, hogy sokszor az esti fürdés során a hajmosás és a körmei tisztítása kimaradt, és sokszor büdös volt a lehellete is, ebből gondolok arra hogy a fogmosást is mellőzte.
A második páromnál pedig a fogmosás hiányát akkor vettem észre, amikor egyre többet elkezdtünk egymásnál tölteni éjszakákat, és reggelente felkelés/reggeli után nem volt alap a fogmosás, nekem kellett szólni, hogy ne délután 1-4 körül mosson fogat... képes volt utcára menni fogmosás nélkül, mert hogy úgyis csak gyors hazamegy tőlem/gyorsan hazavisz (vagy kísér) engem...
Engem ezek rettentően taszítanak, hogy tudnám kiszűrni, hogy valakinek a napi 2x fogmosás, a napi fürdés, haj és köröm tisztántartása nem alap? Mindkét pasi a randikra mindig tiszta ruhában, jó illatúan érkezett, a kapcsolatok elején a szájápolással sem volt gond, gondolom a randikra úgy jöttek, hogy előtte fogat mostak, így nem tűnt fel nekem, ha reggel kimaradt.
Randinál kérdezzek rá konkrétan, hogy "amúgy napi 2x mosol fogat? Ugye rendszeresen tiszítod a körmeidet?" meg ilyenek?
Vagy mit csináljak? Én ezt nem bírom, az apám egy elzüllött alkoholista, aki 1-1,5 hetente fürdik, fogkefét sosem használ, felfordul az ilyen emberektől a gyomrom, nem akarom a páromtól is ezt elviselni, de ha a randikra tisztán jönnek, hogy lehet ezt kiszűrni? Tudom hogy nem minden férfi ilyen, csak én fogtam ki ilyeneket.
Egyébként az is megdöbbentő számomra, hogy a tesóm egy barátnője is csak reggelente mos fogat, este már nem, szóval elvileg elég sok embernek nem alap a napi 2 fogmosás...
Bocsánat a sok felesleges rinyáért, csak most valahogy kiakadtam ezen.
Talán közösségi oldalakon utánanézhetsz a kiszemeltnek és előbb jobban megismerni, hogy milyen is a valódi énjük.
Ha már megy a dolog, tehetsz néhány apróbb megjegyzést is, vagy akár utalást a fogmosásra ami arra utal h te azért megkívánod hogy a másik fél rendzseresen mosson, stb.
Nem akartalak végigolvasni, mert már elvislehetetlennek tűnő volt felesleges hisztid, de milyen jó, hogy megtettem, mert a vége mindenért kárpótol, megértettem mi miért van. Sajnalom ami apukáddal történt.
Te dolgoztál már életedbe kemény munkát? -Jó én sem... csak az a különbség, hogy nekem van protekcióm, így csak vezetői állásaim voltak és valszleg lesznek is...De hidd el, hogy lehet ennyire fáradt az ember, hogy a napi 2x-i fogmosás elmaradjon...ha 1x fürdik vagy néhanapján egy fürdés kimarad, vagy nem mos napi 2x fogat, nem ezen múlik...én is napi egyszer mosok, semmi bajai a fogamnak, raadasul én furdés után mosok este fogat.. ezt nem szabályozhatod és ettől még nem csúszik le valaki, mint faetrod. Szóval ilyen kis apróságok miatt ne hisztizzél, alapbol olyanokkal össze sem állnál, mint az apád, megértheted, hogy nem minden mindig úgy van, amit te akarsz...én is napi 1x mosok fogat és ha valakinek nem tetszi k amunkahelyen kírúgom, ha pedig a barátnőmnek nem tetszik...akkor őt is lapátra teszem.. eza 2 fogmosás csak egy szám és ha nem vagy alapos semmit sem ér, ezen gondolkozz el egy kicsit.. Még annyi, hogy egy multinál vagyok felsővezető céges autóm Audi A6 2017-es... gondolhatod... öltönybe járok meg minden...De még néha nekem is kimarad egy egy fürdés vagy fogmosás, de ettől még ugyanolyan jól nézek ki, mint előző nap. Ismered a mondást, kell egy kis áramszünet, vagy mi..
Vagyis a pasi gyakorlatilag reggeltől estig sikálja magát a fürdőszobában, a kedvedért, aham.
Hát ilyet nehéz lesz találnod.
Amúgy nem tudom neked milyen munkád lehet, de gondolom nem nehéz fizikai, ami után félhalottan hazaesel be az ágyba.
Irodából könnyű tisztának lenni, mondjuk akkor válassz olyan partnert, aki onnan való, ne egy rakodómelóst.
De még gyanítom, az irodista férfiak közül is nehéz lesz ilyet találnod.
Ha meg nőt akarsz csinálni a pasidból, inkább keresgélj a nők között eleve.
Lol a #2 mekkora beképzelt pali :D
Jó az autód, csak kár, hogy futószalagi rabszolgák rakják össze a hulladékodat, ami amúgy nem is a tied hanem a cégé ahol dolgozol. Biztos jó vezető lehetsz ha bolhafingért kirúgsz te bárkit.
Sajnos sokszor nem oda kerülnek az emberek ahova valóak a cégeknél, én letennélek kis lótifutinak egy szakadt corsa-val, hogy hordd a fénymásolópapírt.
Te nem tudod mit jelent az, ha dolgozni kell. Nem lehet ilyen paraszt módjára bánni az emberekkel ahogy te írod, gondolkozz már egy kicsit, ugyanolyan emberek mint te, csak annyi külömbséggel, hogy nekik lehet van gerincük, nem úgy mint neked.
3 nyarat is végigdolgoztam heti 5-6x 12-14 órázással, vásárokban iszonyatos tömegeknek árultam mindenfélét, szóval tudom, milyen a kemény munka és egész nap állni egy helyben vagy 2 méteres távon toporogni, nonstop feltölteni az elfogyott árut (oké, nem több kilót pakoltam de akkor is), órákig nem hogy leülni, de mosdóba nem tudtam kimenni sokszor... mégse maradt ki se a fürdés, se a reggeli fogmosás, és a körmeim is rövidre vágva, tiszták voltak, nem ám a fekete kosz alatta mondván "nincs rá időm, hulla fáradt vagyok", szóval nekem senki ne magyarázza, hogy annyira nehéz a nap végén a zsíros haját megmosni, vagy reggel fél órával korábban felkelni és rendbetennie magát, főleg férfiként rövid hajjal...
Attól hogy valaki jól néz ki, lehet még irgalmatlan büdös a lehellete/testszaga, és én ezt nem kívánom napi szinten elviselni. Szerintem a reggel-este 2-2 perc fogmosás, a mindennapos, 5-10 perces zuhany, és a tiszta, rövid köröm nem azt jelenti, hogy egész nap sikálja magát a pasi... akárhogy is számolom, ez 20-25 percet vesz el egy férfi idejéből, és tényleg nem időzik semmivel sem igazán, nem tudom, hogy ez miért számít egész napos sikálásnak, meg nővé válásnak...
Én sem azt állítottam, hogy ha néha-néha 1-1 fogmosás/fürdés kimarad, az hatalmas bűn, hanem azt sérelmezem, amikor valakinél nem alap a rendszeres, napi 2x fogmosás és a napi 1x fürdés.
A válaszok alapján tényleg sok embernél nem alap az ilyen szintű tisztálkodás...
Teljesen reális elvárás a fürdés, fogmosás. Most kicsit ledöbbentem az első pár válaszolón.
Mondjuk amit írtál megértem, hogy az miatt még jobban taszít. Viszont nagyon ritkán ismétlem nagyon ritkán van olyan, hogy hulla fáradtan esik haza az ember és csak eldől még a fejét le se rakja az ember és már alszik. Ezzel szemben viszont lehetnél toreláns. (nyilván nem napi heti rendszerességgel)
Az a baj amit írtál is, hogy az első pár találkozás alkalmával nagyon készül mindenki és nem tudod kiszűrni. Nyilván az első 1-2 találkozás alkalmával ezzel nem is lehet letámadni az embert,hogy ugye te mindennap fürdesz stb. (na meg szemtől szemben nem is vallja be az ember, ha nem... Legalábbis szerintem) Viszont picit később felhozhatod a témát, hogy mennyi ember ilyen meg olyan és számodra fontos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!