Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy találjak olyan párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak olyan párt, akinek megfelelő higiéniai szokásai vannak?

Figyelt kérdés

Mindkét korábbi párom egy idő után hanyagolta a fogmosást. Az első párommal kb 10-11 hónapja voltunk együtt, amikor munkába állt árufeltöltőként diákmelóként (18 éves volt akkor) és annyira fárasztónak találta a munkát, hogy sokszor az esti fürdés során a hajmosás és a körmei tisztítása kimaradt, és sokszor büdös volt a lehellete is, ebből gondolok arra hogy a fogmosást is mellőzte.

A második páromnál pedig a fogmosás hiányát akkor vettem észre, amikor egyre többet elkezdtünk egymásnál tölteni éjszakákat, és reggelente felkelés/reggeli után nem volt alap a fogmosás, nekem kellett szólni, hogy ne délután 1-4 körül mosson fogat... képes volt utcára menni fogmosás nélkül, mert hogy úgyis csak gyors hazamegy tőlem/gyorsan hazavisz (vagy kísér) engem...

Engem ezek rettentően taszítanak, hogy tudnám kiszűrni, hogy valakinek a napi 2x fogmosás, a napi fürdés, haj és köröm tisztántartása nem alap? Mindkét pasi a randikra mindig tiszta ruhában, jó illatúan érkezett, a kapcsolatok elején a szájápolással sem volt gond, gondolom a randikra úgy jöttek, hogy előtte fogat mostak, így nem tűnt fel nekem, ha reggel kimaradt.

Randinál kérdezzek rá konkrétan, hogy "amúgy napi 2x mosol fogat? Ugye rendszeresen tiszítod a körmeidet?" meg ilyenek?

Vagy mit csináljak? Én ezt nem bírom, az apám egy elzüllött alkoholista, aki 1-1,5 hetente fürdik, fogkefét sosem használ, felfordul az ilyen emberektől a gyomrom, nem akarom a páromtól is ezt elviselni, de ha a randikra tisztán jönnek, hogy lehet ezt kiszűrni? Tudom hogy nem minden férfi ilyen, csak én fogtam ki ilyeneket.

Egyébként az is megdöbbentő számomra, hogy a tesóm egy barátnője is csak reggelente mos fogat, este már nem, szóval elvileg elég sok embernek nem alap a napi 2 fogmosás...

Bocsánat a sok felesleges rinyáért, csak most valahogy kiakadtam ezen.

2020. ápr. 20. 20:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Korábban nem volt ápolatban apám, az utóbbi 4-5 évben hagyta el ennyire magát, szóval nem ezt láttam tőle gyerekként, "csak" az ivást...

És mint írtam, az első 8-10 hónapban mindkét korábbi párom ápolt és tiszta volt, nem látszott rajtuk, hogy gond lenne a tisztálkodási szokásaikkak.

2020. ápr. 20. 21:22
 12/40 anonim ***** válasza:
3%

Mélyen felháborítottak engem is a válaszok, látom, azért szépen lepontoztatok...:D De nem érdekel :D Szóval nyugodtan pontozzatok le!

A 2. válaszoló vagyok.

Nem hiszem, hogy bárkinek is magyarázattal tartoznék kedves 4., 5., 6. Válaszolók! Én van, hogy napi 5-600Km-t vezetek, nem panaszkodok félre ne értsetek és van, mikor olyan fáradtan érek haza, hogy nincs kedvem semmihez, de ettől még megfürdök, és minden este általában kimosom a fogam. Nagy ritkán vannak olyan esték, mikor ezek kimaradnak 3 évente 1x kb, pl. buli miatt stb, de őszintén, kinek nincsenek? Abban igazad van 5, hogy mindenki oda kerül, ahova való, dolgozzál csak szépen a corsaval a gyárban, nekem ez jutott. Viszont nem nagyképűségből írtam, csak a kérdezőnek szerettem volna jelezni, hogy még ilyen szintű pozició mellett sem mosok napi 2x fogat, és nem büdös a szám, nekem elég napi egy, ez pedig esténként ejtem meg, és tudod miért? mert napi 2x 2 perc semit sem ér!!! Látszik, hogy nagyon hisztis vagy kérdező és többieknek sem ment át, legalább 5 percig kéne fogatmosni okoskák!! 2x2perc semmit sem ér...:D Akkor ki is a büdös? Hihetetlen milyen gyengeképességű itt néhány ember...no comment..Én esténként 5-7 percig mosok fogat :D Szóval nem ez alapján kéne párt választani szerintem, mert nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos! erre akartam célozni 2. válaszomban. Hiába mos valaki napi 2x 2 percig fogat, semmit sem ér..Ezen szerettem volna, ha elgondolkoztok!

Ami az Audi-t illeti, örülnél te szerintem egy full extrás audinak nem kell irígykedni :D Van saját autóm is, de mivel cégest saját használatra is használhatom, így a Volvomat keveset használom, engem maximálisan kielégít :)

Kedves Lányok! Köszönöm asok privátot, egyetlen egy lány tudta normálisan megfogalmazni a mondanivalóját, Neki válaszoltam, kérlek tisztelettel benneteket, hogy a fiúkat ne szidjátok, ha elhalmoznak privátokkal titeket, ugyanis ti ha megláttok leírva egy Audi-t már azonnal ugyanezt csináljátok, csak sokkal durvábban...

2020. ápr. 20. 21:35
 13/40 anonim ***** válasza:
95%
Az azért nagyon kemény, gyerekek, hogy nő lesz a férfiból, ha napi egyszer fürdik, reggel-este fogat mos, és nem retkes a körme. Van itt színvonal, csak qrva alacsony.
2020. ápr. 20. 21:45
 14/40 A kérdező kommentje:
Kicsit el vagy tévedve, nézz utána, a 2 perc fogmosás a normális, az 5-7 perccel nem vagy előrébb, mert már 2, nagyon max 3 perc után eltávolítod azokat a lepedékeket, amiket a fogkefével képes vagy eltávolítani, a maradék 2-4 perc már csak a relatíve tiszta fogaid és ínyed felesleges sikálása.
2020. ápr. 20. 21:47
 15/40 anonim ***** válasza:
12%
Ker én még soha nem érkeztem sehova se illatosan
2020. ápr. 20. 21:50
 16/40 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

Nem gondolom nagy elvárásnak, én mikor fénykoromban buliból taccs részegen jöttem haza is volt erőm fogat mosni meg a sminkem rendesen lemosni, fürdeni ilyenkor csak azért nem fürödtem, mert mindig féltem, hogy állapotomból adódóan elesek és a kádban halok meg, így azt reggel pótoltam ilyenkor.

Én is taszítónak tartom, ha valaki nem mos fogat napi 2-szer. És most nem azt mondom, hogy nem maradhat ki 1-2-szer ha valaki elfoglalt vagy fáradt, de azért erre illik figyelni.

Ezt nem tudod kiszűrni, akkor látod, amikor már együtt élsz az emberrel és ez nőkre és férfiakra egyaránt igaz, ugyanis volt szerencsém KÉT igazán ocsmány, retkes lánnyal is együtt laknom egyetemista koromban és a büdös életben meg nem mondtam volna róluk, ha nem lakok velük egy lakásban. Ezvan, ezt nem tudod kideríteni máshogy.

2020. ápr. 20. 21:50
 17/40 anonim válasza:
83%

Normális esetben ha egy kapcsolat jól működik, akkor megegyezésre lehet jutni, hogy ki milyen higiénés elvárásokkal van a másik felé. Fürödjön meg, ha koszos, büdös, ami tán nem is következik be egy napon belül, csak tán kettő után, ne legyen szájszaga, ami lehet hogy nincs neki napi 1x fogmosás mellett sem, ha jól mos fogat és jó fogkrémmel.

Nyilván ne növesszen lapátkörmöt se, de férfi miért is tenné?

Vannak viszont olyan szakmák ahol nehéz tisztán tartani magukat az embereknek,pl. autószerelők nem biztos hogy le tudják sikálni magukról az összes olajos foltot, azok egyszerűen szinte a bőrbe ivódnak.

2020. ápr. 20. 21:53
 18/40 anonim ***** válasza:
88%
#12 szeretnél te csak olyan sok privátot kapni...nice try:)
2020. ápr. 20. 22:11
 19/40 anonim ***** válasza:
87%

Bocsánat Kérdező, de én nagyon nevettem a válaszokon: )

Teljesen igazad van! Amiket felsoroltál annyira alap dolgok, hogy normál esetben említeni sem kellene őket.

A kérdésedre válaszolva ezek sajnos csak egy bizonyos idő után derülnek ki, ha már együtt töltöttek néhány éjszakát.

A reggeli fogmosás különösen illdomos lenne, mert annak is lesz szájszaga, aki este mosott fogat és azóta nem evett hagymát.

2020. ápr. 20. 22:27
 20/40 anonim ***** válasza:
8%

Nem tudom miért kell 12-est támadni,sok irigyke.

Inkább 5-öske nézzél magadba,hulladéknak nevezel egy komoly megbízható kocsit,szánalmas vagy.

Neked 5-öske milyen kocsid van ha már ilyen okoska vagy?

Meg miket értél el az életben.

Semmi nagyképűség nincs amiről 12-s írt csak itt Abszurdisztániában aki sikeres annak beugatni meg irigykedni tudnak meg fikázni.

Ez a magyar átlag.

Sokan szeretnének ilyen pazar karriert,és nem a szalag mellett szopni,csak valakik tesznek érte valaki meg csak fikázni tud.

Szánalmasak ezek az emberek.

5-s rém ostoba buta egy nő vagy pali lehet,aki csak fikázni tud de mögötte teljesítmény nem igen lehet.

2020. ápr. 20. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!