Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a világnézeted és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a világnézeted és milyen párt keresel?

Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Az én világnézetem elég sötét, mivel teljesen realista és racionális vagyok. De alapvetően próbálok úgy élni, hogy senkit se bántsak és próbálok kedves lenni az emberekkel akkor is, ha velem nem azok. A hülyeséget és a butaságot nehezen tolerálom de alapvetően mára eljutottam odáig, hogy elengedem az ilyet, csak sajnos nem jó magasról. A mindennapi életben szomorúbb vagyok, mint az átlag és nem hiszem, hogy meg tudok változni.

Társat ameddig kerestem hasonló beállítottságú, de sokkalta érzelmesebb és szociálisabb társat kerestem aki alapvetően meg tudja tanítani számomra, hogy bizonyos helyzetekben hogy kellene viselkedni és bizonyos helyzetekben tudja, hogy mi a helyes, hogyha én nem. Mivel, mint mondtam én az átlagnál sokkal ritkábban vagyok vidám így egy olyas valakire lett volna szükségem aki sokat nevet és sokszor van jókedve, hogy ne búsan szomorítsuk egymást. Nyilván szeretném és ideális lenne, ha alapvető dolgokban hasonlóan gondolkozunk, mint például a politika, vallás és az élet értelme meg úgy a célok tekintetében is.

2020. márc. 12. 22:01
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Liberális, inkább baloldali gondolkodású. Konzervatív, vallásos, jobboldali ember nem hiszem hogy bejönne... nagyon más világ.
2020. márc. 12. 22:07
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Kettő világnézetem van párhuzamosan egymás mellett, mikor egyik mikor a másik. Emiatt lehetetlen közelebbi ismeretségeket fenntartanom, a legközelebbi ami szóba jöhet az a "közepes jóbarát" szint. Minden ami ennél közelebbi az eleve halálra van ítélve, mert vagy csalódás lesz neki az árnyoldal (vagy a fényesebb oldal, ha ő maga is gonosz), vagy simán csak nem tudja elviselni ezt. Még én magam sem tudom ezt elviselni, az ilyen "Két-arc" karakter menő egy Batman-képregényben, de élőben nem vicces.
2020. márc. 12. 22:12
 4/16 anonim ***** válasza:
40%
Humánus világnézetem van, ezzel szemben extrovertált, domináns nőt szeretnék magam mellett tudni.
2020. márc. 12. 22:40
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Van egy nihilista beütésem, ezért nem sok értelmét látom az életnek. Fölöslegesnek tartom küzdeni bármiért is, mert egyszer úgyis meghalunk. Ezáltal pl. céljaim sincsenek, max nagyon alap dolgok. Nekem tökéletesen elég lenne ha bezárnának egy házba elegendő étellel és egy életreszóló Netflix előfizetéssel.

Bár a mondás miszerint az ember az ellentétét keresi rám is igaz. Olyan lánnyal tudnám elképzelni akit támogathatok a céljai elérésében.

2020. márc. 12. 22:46
 6/16 anonim ***** válasza:
15%

Hatarozottan igen! Ne legyen kozonseges noci, utalom ha felszines, tabu ha telefon betyar es ha buta de meg is vastag bor van a kepen.

Legyen szereny de intelligens es erzelmesebb a MOSTANI atlagnal!

30 f

2020. márc. 12. 23:10
 7/16 anonim ***** válasza:
11%
Normális világnézetem van, normális nőt
2020. márc. 12. 23:44
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Konzervatív nőként konzervatív férfit kerestem.
2020. márc. 13. 00:02
 9/16 anonim ***** válasza:
22%

Kicsit liberálisabn, elfogadóbbnak vallom magam, aki nem nagyon ragaszkodik a régi, idejemúlt értékekhez. Toleránsnak mondom magam mindenféle vallással, kultúrával, kinézettel szemben. Laktam sokat külföldön, így kifejezetten nyitott vagyok idegenek felé is.

Mellém egy aktív, hasonlóan toleránsabb férfi kell, akinek nem a szíve vágya a konzervatív házasság meg megfelelési kényszer valami elavult, vagy nem létező társadalmi normák felé, illetve nem nagyon vallásos.

Okosnak tartom magam, így buta embert nem tűrök meg, illetve parasztokat sem.

2020. márc. 13. 00:42
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

Nézetem Szent Korona tan

Olyan nőt keresnék aki nem hajtja ezt a kapitalizmust

F

2020. márc. 13. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!