Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a világnézeted és milyen párt keresel?
Nos én egy elég nyitott rugalmas ember vagyok. Kicsit konfliktus kerülő is. A mottóm az élni és élni hagyni minden téren. Nem zavarnak a más kultúrák habár magamnak magyar férfit szeretnék mert a közös kulturális háttér szerintem fontos. Imádom az állatokat és soha nem kezdenék olyannal aki szerint az csak egy állat vagy a kutyának kinn a helye. Nincs bajom a más szexuális beállítottságú emberekkel SŐT úgy általában ritkán van bajom bárkivel. Relatíve nehéz megbántani bár ha sikerül azt nehezen dolgozom fel. Szeretem a spontaneitást ha jön egy ötlet és meg is tudjuk mielőbb valósítani. Szükségem van a személyes térre nem bírom a féltékenységet és azt se ha össze kell ragadni. Hűséges vagyok és megbízom a partneremben amíg másra nem ad okot. Ha mégis gyanakszom valószínűleg szakítok de erre még nem volt példa. Én nem vagyok az az otthon melegét kialakító és megörző ős asszony így aki nem bírja az egyenlő feltételeket hát nem engem keres.
Szóval ennek megfelelően egy nyitott rugalmas kommunikatív embert keresek aki ismeri és tiszteli a magán szférát magabiztos és nyugodt jellem. Nem tudok mit kezdeni az érzelmi hullámvasúttal és egy kör elég volt abból többet soha. Nem bírom a nagy érzelmi magaslatokat és mélységeket nem tűröm hogy durván beszéljenek velem vagy kiabáljanak. Nem viselem el az agressziót semmilyen formában. Kiegyensúlyozott nyugodt kapcsolatra vágyom ahol biztosan mindig mindenben számíthatok a páromra. Ezt egy labilis embertől nem várhatom el.
Klasszikus liberálisnak vallanám magamat, de fontos számomra a környezet védelme. Alapvetően nem világnézet alapján válogatok, de ha valaki nagyon extrém nézeteket vall (jobb vagy bal, mindegy), esetleg vallási fanatikus/harcos ateista, akkor nem hiszem, hogy jól kijönnénk.
Különösen irritálnak az összeesküvés-elméletek, valamint a nyugaton nagyon divatos "interszekcionális" nézetek, a folyamatos áldozati mentalitás, a biológiai valóság tagadása, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!