Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó pasinak számít Sead Kolasinac és Olivier Giroud?
"az h valaki gerinctelen nem jelneti h uresfeju"
Csak esetleg narcisztikus vagy pszichopata. Az aztán a főnyeremény...
"az h valaki gerinctelen nem jelneti h uresfeju"
Igazad van, nem üresfejű, annál sokkal rosszabb.. Továbbra sem én mondtam azt, hogy üresfejű, de nem értem miért kell ezen fennakadni, mikor neked láthatóan az a bajod, hogy a nagy többség itt nem borult térdre a két srác előtt. Attól te még szeretheted őket, mint focista, de mi meg hadd mondhassuk már el az őszinte véleményünket.
Az pedig erős túlzás, hogy 10/8 nő kb hanyatt vágná magát és egyből megadná a számát. A szépség teljesen objektív dolog, az hogy te férfi szemmel őket hú de jó pasinak tartod, még nem fogják a nők is így gondolni.
Egy férfi aki nem egyetemre megy, hanem focistának valószínűleg nem a legélesebb kés a fiókban. Jól focizik, remek, ettől még nem lesz értelmes. Aki pedig modell csajokkal csalja a feleségét, az egy üres fejű pojáca, a gerinctelenség egy dolog, de nyilván felszínes, csak a külső, csak a hírnév figura. Mint a legtöbb focista.
Nagyon nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, normális nők leállnának egy ilyen pasival. Azok a libák akik körülötte rajzanak, nyilván a hírnévre mennek. Ha ez a pasi villanyszerelő lenne a kerületben, a kutyát nem érdekelné, bár annyira néz ki jól, hogy lenne felesége, gyereke és ha ilyen görény, biztosan csalná is a boltos Juliskával,de kb ennyi a szintje.
Az a vicc, hogy ők milliárdosak, és ennyit tudtak kihozni magukból külsőleg. Szó szerint full átlag, vagyis divat majom átlag külső. Jajjj szakáll, jajjj tetoválások, jajjj barber shoppos frizura....fúúúúú de egyedi megjelenés.
Meg milyen jó lenne már, ha naponta rommá csalna, mert rommá csalna, ugyanis megteheti. Pénze van, hírneve van. Majd pont vacsit főz neked estére... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!