Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó pasinak számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó pasinak számít Sead Kolasinac és Olivier Giroud?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 12. 15:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Kolasinac legalabb 3, Giroud min 2 nyelven beszel, valszeg mind2 retardalt. Vicces am h itt le lett huzva meg Giroud is mikozben legjokepubb focistanak is megvalasztottak. Olyan szivesen megneznem h am kik fikazzak itt az embereket a kepernyo mogul...
2020. ápr. 12. 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

#11 Az, hogy ki hány nyelvet beszél sokszor csak attól függ, melyik országban született ill. nőtt fel. Nagyon sok európai országban alap a beszélt 2-3 nyelv, illetve elég ha két különböző nemzetiségű szülő gyermekei. Csak a hozzánk hasonló kis putrikban gondolják azt hogy a beszélt nyelvek száma egyenlő az intelligenciával.

Az egyszerű parasztasszony nagyanyám két nyelven beszélt, én három nyelven beszélek, a tíz éves gyerekem két nyelven, az iskolában csak jövőre kezdi tanulni. Ebben semmi különleges nincs, ha olyan helyzetben vagy.

2020. ápr. 12. 20:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Kolasinac legalabb 3, Giroud min 2 nyelven beszel"

Én is két nyelven beszélek. De mondd, mit lehet ezzel kezdeni, hogy ha a beszélt nyelvektől függetlenül ami őt érdekelné, az engem nem, ami meg engem igen, az meg őt nem? Hm? Ja, és ami a jóképűséget illeti: a szakálltól nem látszik.

2020. ápr. 12. 21:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#13: kiegészítés: ami meg esetleg mindkettőnket érdekel, abban meg totál ellentétes a véleményünk? Ilyen embereknek még ismerősi szintű kapcsolatra sem érdemes egymással pazarolniuk az idejüket.
2020. ápr. 12. 21:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#11 na és akkor mi van, ha 2-3 nyelven beszélnek?! Én is beszélek 2 nyelven a magyaron kívül, és akkor? nem aszerint választok társat, hogy hány nyelven beszél!

Egyébként ki fikázta őket, már nem azért? Mindenki leírta a VÉLEMÉNYÉT. Elvégre ez volt a kérdés, ha egyszer nem teszik egyik se, akkor minek írnám azt, hogy huu de jóképűek?? Nekem (!!) nem azok, ennyi. Ízlések és pofonok. Gyűlölöm a szakállt, nálam már eleve ez kizáró ok, a fejük sem szimpi. Számomra a párom sokkal jobbképűbb mindkettőnél. Nem értem mit kell ezen fennakadni. Csak azért mert menő focisták, még nem fogok a puszta látványuktól elélvezni!🤷🏽‍♀️

2020. ápr. 12. 21:33
 16/24 anonim ***** válasza:
12%
A 8as valaszolo leuresfejuzte oket anelkul h barmit is hallott volna feloluk, en mivel Arsenla szurkolo vagyok mind2 jatekost hallottam intejut adni es allitom h nem uresfejuek es irigyseg beszel abbol aki ismeretlenul ures fejuzik. Az h van akinek nem tetszenek elfogadom, izlesek es pofonok, csak vicces, h itt erdekes modon elegge lehuzzak oket ahoz kepes, h mind2 atlagon feluli genetikaval rendelkezik.
2020. ápr. 12. 21:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"szal kepzelheted h mennyire vonakodnanak a gyakoris szingli nok ha eloben kezdemenyezne nalluk, egy ilyen kaliberu csavo."

Ha jól sejtem, te kezdted az egész csipkelődést, ezzel a kijelentéssel, holott ez a kommented előtt senki, semmi negatív jelzőt nem használt. El kell szépen fogadni, hogy nem tojná minden nő össze magát egy "ilyen kaliberű" csávótól. Egyébként, ha ezt ilyen büszkén írod, hogy az egyik többször is csalta már meg a feleségét, akkor az üres fejű a lehető legszebb jelző, amit rá lehetne aggatni! Az én szememben speciel egy darab kakit sem ér az, aki képes a szerelmét megcsalni, legyen az nő vagy férfi. 🤷🏽‍♀️ Szóval ennyit arról, mennyitbis ér emberileg a faszi. De mondom, nem illetem őket jelzővel, szimplán megvan az olyanokról a véleményem, akik félrekúrnak, DE ettől eltekintve a külsejük sem tetszik, még akkor sem ha a legjobbképűbb focistának választották. Tudnék mondani számomra is tetsző focistát, de ők speciel pont nem azok. Mint mondtam: számomra!

2020. ápr. 12. 22:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"ahoz kepes, h mind2 atlagon feluli genetikaval rendelkezik."

Attól még nem fogok leborulni előttük. Engem ez nem érdekel, az én ízlésem többnyire nem esik egybe a nagy átlagéval, pláne nem a magyar átlagízlést illetően. Hogy mást ne mondjak: számomra a nagyon világos (urambocsá' rózsásfehér vagy barackszínű) bőr a (férfi)szépség netovábbja, lehetőleg (persze ritkás, de) halvány aranyszínű szeplőkkel. Nyilván ettől függetlenül ragyogó, egészséges bőrről beszélek. A napbarnítottat pedig ki nem állhatom.

2020. ápr. 12. 22:18
 19/24 anonim ***** válasza:
43%

1. az h valaki gerinctelen nem jelneti h uresfeju

2. nem csipkelodesbol irok semmit de ha egy ilyen csavo ismerkedni szerente nagyon eselyes h szinglik koreben sikere van es allitom mondjuk tipre 10/8 szingli no megadna a szamat ha elkerne, lehet h ti pont abban a 2ben vagytok aki nem, de ha jol lattam valamelyikotok irta is h nem szingli...

Az a baj h kiforgatjatok a szavaim. Lehet lepontozni megint

2020. ápr. 12. 22:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"mondjuk tipre 10/8 szingli no megadna a szamat ha elkerne"

Rosszul tippelsz.

2020. ápr. 12. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!