Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Nektek mennyire számít a külső egy kapcsolatban?
Fontos.
A vonzalom a férfi - nő kapcsolatok alapja.
Helyzet és lány függő.
Volt olyan, hogy olyan lányba estem bele mint vak ló a szakadékba akire így mai fejjel azt mondanám, hogy fuh B+ ez azért még tőlem is kétségbeesett. :D
De olyan is volt akit élből visszautasítottam mert akkor éppen olyanom volt, hogy hát bocs de nem jössz be. [Pedig aztán nekem semmi alapom a külső alapján történő válogatásra. :D ]
Szóval: Ha úgy alakul, hogy én látok meg benne valamit először akkor egy bizonyos pontig tudom ignorálni a dolgokat, ha fordítva történik akkor nem feltétlenül.
Mondjuk igazából m1 is mert eddig [az amúgy nem túlságosan nagyszámú] barátnőim egytől-egyig a "messze nem az én szintem" kategóriába estek... a rák tudja hogyan. XD Az olyan csajok akikre meg azt mondanám, hogy taaaaaaaaalán nem küld el a rákba rendre vagy akkora kosarat bsztak, hogy arról kódultam vagy épp foglaltak voltak én meg a "mostanában nem jövök jól ki a barátommal" jellegű megszólalásokra reflexből támogatólag reagálok akkor is ha amúgy érdekelne a lány. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!