Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon undorító vagyok, hogy ennyire számít a külső nekem?
Képes vagy kapcsolat kialakítására? A neked tetsző lányoknak te tetszel? Mert ha igen, akkor normális, azt hiszem. Nem kell lejjebb adni az igényeid. Csak ne hangoztasd mindenkinek, mert nem szép dolog. Attól még szerintem mindenki így működik.
De ha a neked tetsző lányok nem a te szinted, akkor lejjebb kell adni az igényeid.
Persze nem hangoztatom, ezért írtam ki ide így anoníman, tudom, hogy kimondva nagy bunkóság.
A kérdésetekre válaszolva igazából nehéz megmondanom, sok pozitív visszajelzést kapok több korosztályból, persze nagyon nagyrészben olyan lányoknak tetszettem akik egyáltalán nem voltak csúnyák, csak mégse éreztem a szikrát, az az egy-két kivétel amit a kérdésben is írtam, ott nagyon szépek voltak a lányok, de más okból nem tudott folytatódni.
Én csúnyának nem tartom magam, de én nem is tudnám objektíven megmondani, hogy jól nézek-e ki, ez mások dolga, szóval a külsőmmel kapcsolatban nagyjából ennyit tudtam mondani, bár azt nem értem, hogy miért annyira fontos, hogy én hogyan nézek ki, a kérdés arra irányult, hogy ez a tulajdonság mennyire elítélendő mások szemében.
Egyébként az élet minden területén próbálom kihozni a maximumot magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!