Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon undorító vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorító vagyok, hogy ennyire számít a külső nekem?

Figyelt kérdés
Csak a nagyon szép lányok tetszenek igazán, persze egyáltalán nem a külső számít csak, ezer más szempont van amiben passzolnunk kell, de jobban számít nekem a külső, mint én azt szeretném, sose szerettem az ilyen embereket, de most jöttem rá, hogy az ismerkedést legtöbb esetben (1-2 kivétellel) azért szakítottam meg, mert nem voltam megelégedve a másik külsejével, nem hittem, hogy tudok hozzá vonzódni eléggé, így inkább kiszálltam hamarabb, mielőtt bárkinek is nagyon fájt volna. Mit gondoltok egy ilyen emberről, csak ezeket figyelembe véve most, elítélnétek, lenéznétek?
2019. aug. 7. 17:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha neked is tökéletes külsőd van, akkor elvárhatod. De gyanítom messze nem.
2019. aug. 7. 17:41
 2/25 anonim ***** válasza:
13%
Nem. A külsőség az első ami miatt leszólítasz bárkit is, tehát hazudik az, aki azt mondja nem számít a külső. Ha megteheti az ember, akkor igenis válasszon olyant, amilyent akar. Ha nem teheti meg, akkor meg keressen sok pénzt és úgy szerezze meg, akit akar. Sose mondjon le az ember az igényeiről!
2019. aug. 7. 17:42
 3/25 anonim ***** válasza:
13%
Mindenki ilyen, ez a normális mondhatni.
 4/25 anonim ***** válasza:
43%

Képes vagy kapcsolat kialakítására? A neked tetsző lányoknak te tetszel? Mert ha igen, akkor normális, azt hiszem. Nem kell lejjebb adni az igényeid. Csak ne hangoztasd mindenkinek, mert nem szép dolog. Attól még szerintem mindenki így működik.

De ha a neked tetsző lányok nem a te szinted, akkor lejjebb kell adni az igényeid.

5/25 anonim ***** válasza:
90%
Te még sokáig fogod keresni a tökéletes lányt:)
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ezzel nincsen semmi baj egészen addig, amíg azt a szintet amit elvársz, te ugyanúgy nyújtani tudod.
2019. aug. 7. 17:43
 7/25 anonim ***** válasza:
89%
Te dolgod, de megtalálni a tökéletes külsejű lányt aki ráadásul belsőre is megfelel és még szeret is... sok sikert hozzá.
2019. aug. 7. 17:43
 8/25 anonim ***** válasza:
20%
A te dolgod, engem ez egyáltalán nem érdekel.
2019. aug. 7. 17:44
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki olyan feltételeket támaszt, amilyeneket csak akar. Aztán vagy összejön neki vagy nem.
2019. aug. 7. 17:47
 10/25 A kérdező kommentje:

Persze nem hangoztatom, ezért írtam ki ide így anoníman, tudom, hogy kimondva nagy bunkóság.

A kérdésetekre válaszolva igazából nehéz megmondanom, sok pozitív visszajelzést kapok több korosztályból, persze nagyon nagyrészben olyan lányoknak tetszettem akik egyáltalán nem voltak csúnyák, csak mégse éreztem a szikrát, az az egy-két kivétel amit a kérdésben is írtam, ott nagyon szépek voltak a lányok, de más okból nem tudott folytatódni.

Én csúnyának nem tartom magam, de én nem is tudnám objektíven megmondani, hogy jól nézek-e ki, ez mások dolga, szóval a külsőmmel kapcsolatban nagyjából ennyit tudtam mondani, bár azt nem értem, hogy miért annyira fontos, hogy én hogyan nézek ki, a kérdés arra irányult, hogy ez a tulajdonság mennyire elítélendő mások szemében.

Egyébként az élet minden területén próbálom kihozni a maximumot magamból.

2019. aug. 7. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!