Hogy tudnám megnézni, hogy valójában mások milyennek látnak? Képeken nagyon csúnya vagyok, tükörben vagy ha lekamerázom magamat vakuval akkor elfogadható. Ha két tükörben nézem magam, akkor pedig undorító (persze itt nem szemből látom magamat)
Figyelt kérdés
melyik lehet a valós kinézetem? szerintem a fény nagyon rosszul törik az arcomon és csúnyának érzem magamat.
Tükörben a tükörképemet látom, videon pedig mesterséges fénnyel az egész arcom ki van világítva.
Képeken pedig egy pillanat van megörökítve, a 2 tükrös módszert pedig nem tudom hova tenni.
2018. márc. 20. 23:58
2/2 anonim válasza:
valahova állítsd be a telefonod és videózd le a magad ahogy mozogsz beszélsz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!