Állandóan betörik a körmöm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában folyamatosan betörik a körmöm. 3 héttel ezelőtt egy picit hosszabban akartam hagyni a körmöm és ne nagyon rövidre vágni. Ám mivel nem egyenletesen nőtt ezért levágtam és azóta betörik elszakad stb. Festeni nem festem. Mi lehet az oka? Hogyan tudom a továbbiakban megakadályozni, mert nagyon csúnya és gyenge. A válaszokat élőre is köszönöm :)2018. márc. 8. 18:45
1/3 anonim válasza:
egyél több kálciumban gazdag ételt , pl naponta egyél meg 1evőkanál mákot annak magas kálcium tartalma,de nyilván van 1000 más aminek magas nem ez az egy lehetőség van
2/3 anonim válasza:
Csonthéjasokat egyél, főleg török (és nem földi) mogyorót. A hajadnak is jót fog tenni. Fontos, hogy semmiképpen ne legyen megpörkölve. Esetleg szedhetsz még kalcium-kovaföld kapszulát (DM), meg egyél halat (amiben a csontja is ott van, pl. szardínia, vagy ruszli), tojássárgáját, teljes kiőrlésű gabonát. Állítólag a sárgarépa is nagyon jó.
3/3 anonim válasza:
Ha ennyiszer betörik ez már egy kész bűnöző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!