Szerintetek a roma lányok miért állandóan fejfájdítóan édes parfümöket használnak?
Nem csak ők, az arabok is. Valahogy ez kódolt ízlés lehet. Ki tudja..
Ahogy különböző országokban más a szépség ideál, úgy az ilyen ízlés is lehet eltérő más-más embereknél.
Szerintem..
Szerintem a fiatal lányok többsége kortól függetlenül vonzódik az ilyen illatok iránt... én több fehér szőke tinin érzek ilyet, mint román amúgy :D. És az ok az, hogy még nincs kifejlett ízlésük, és azt hiszik, az a menő, ha a kedvenc sütijük meg édességük illatában pompáznak 24/7. Mert az finiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Közben meg egy bizonyos életkor után az emberek többsége sugárban hány az ilyenektől, ha nem a konyhában érzi. Ez meg tetéződik azzal, hogy azok is a fiatalok általában, akik nem tudják, hogy viseljenek egy parfümöt, és magukra locsolják a fél üveget, mert sztük anélkül nem elég illatosak és azt hiszik, akkor az igazi, ha 10 km-re is érzik az emberek.
A másik ok az, hogy aki nem akar sokat parfümre költeni, vagy csóró, az választhat kb. a brutál savanyúan alkoholos öreganyámos meg a kőkemény cukorbomba jellegű "parfümök" közül. Mert pl. a Star Nature-ös okádékokat 600 Ft-ért meg tudja venni a kínaiban (pedig ha jól kifogja, egy sokkal igényesebb illatot már kifog a Rossmannban akár 1500, de max. 2000-ért is leértékeléskor).
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Utolsó,valóban a tiniknél ez a menő,de én szó szerint roma tinin nem éreztem mást:D
"A rasszizmus sajnos negatív szóként él, pedig nem kéne."
én meg téged és a te fajtádat utálom....azaz az utálkozókat. de ugye nem baj?
ha neked lehet nekem is.
én veled szemben vagyok rasszista, utálom a rasszista rasszt.😁...de ez nem negatív szó.
atyaisten ilyenek még vannak...na takarodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!