Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csunya vagyok, lehet baratom?

Csunya vagyok, lehet baratom?

Figyelt kérdés
Szerintem egeszen ronda vagyok, 15 eves vagyok, meg nem volt baratom, de nem is volt olyan, akivel ossze szerettem volna jonni. Ha szebbnek latom magam vagy magabiztosabb leszek szebbnek tartanak majd? Annyira felek, hogy nem lesz senkim a kulsom miatt :( Mar jottem be sok fiunak, de attol felek, hogy elso latasra meg nem vettek eszre a szepseg hibaimat meg ilyenek... Nem nagyon vagyok az a nyilt tipus, mert felek, hogy nem vagyok szimpi. Ha jol, stilusosan oltozkodom az dob valamit a szepsegen ? 😅

#Jenens
2018. márc. 18. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Öltözködés, frizura sokat számít! Meg hogy legyen jó alakod, sportolj! Az jót tesz a külsődnek és az önbizalmadnak is ;)
2018. márc. 18. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Lehet. Nem tudhatom, tényleg csúnya vagy vagy csak te látod úgy, illetve mennyire vagy az, de nemcsak a szép lányoknak van pasijuk, én elég sokszor járok esküvőre, még ott is vannak bőven nem szépek, de a másik láthatóan odavan értük... Nyilván segít, ha szép is vagy, de azért nemcsak azon múlik ;) Főleg, ha te sem csak az Adoniszokat látod meg.

Öltözködés, a pozitív pontjaid hangsúlyozása, mosoly, önbizalom, ezek sokat tudnak számítani.

Szóval már sokaknak bejöttél. Nos, ez alapján kétlem, hogy tényleg ronda vagy :D Szépséghiba észrevétele. Ó, kislány, azt hiszed, a szép lányoknak nincsenek ilyenjei? A fiúk zömét az ilyen apróságok nem érdeklik.

2018. márc. 18. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
21 éve érettségiztem, az egyik barátnőm kb a legcsúnyább lány volt az osztályban, 4.ben vőlegénye volt, azóta is házasok ;)
2018. márc. 18. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagy ha esetleg lesz baratom, felek, higy szakit velem, mert latja, hogy vannak szebbek nalam
2018. márc. 18. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is borzasztóan ronda vagyok.

Nem önsajnáltatásból mondom.

Sportolok, szépen öltözködöm, sminkelek, ezek nekem nem segítettek.

De a magabiztosság sokat dob egy lányon.

16/L

2018. márc. 18. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Hamarabb fog szakítani veled, ha ilyen önbizalomhiányos vagy. Egyáltalán nem bántani akarlak ezzel.
2018. márc. 18. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszt!
2018. márc. 19. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!