Miért ilyen gonoszak az emberek? Ha valaki előnytelen külsejű, miért mondják rá az undorító jelzőt?
Engem egyszer nevezett undorítónak egy nő. Akkor kisegítőként dolgoztam egy üzletben, ő ott ismerős volt, tipikus helyi ötvenes nagyasszony, akit a férje tartott ki.
Bejött előadta magát, elmondta nekem és a kollégámnak, hogy mennyit kéne fogynunk én végig udvarias voltam, mosolyogtam. Utána a kollégám "jóindulatúan" elmesélte, hogy ez a nő engem undorítónak tart. Kérdeztem miért, nem volt rá válasz. Legközelebb bejött pofázni, ignoráltam. Utána derült ki, hogy a nőnek nemcsak az volt a baja, hogy kitartott és a férje szarik rá, hanem volt egy fogyatékos gyereke is és azóta kompenzál így. Volt rajtam kb. 7 kg túlsúly...hajam arcom rendben volt aránylag.
Eléggé elszomorított, hogy valaki ennyire ostoba, és fejletlen érzelmileg, gondolom sokszor szóltak be szegény gyerekére, így élte ki magát.
Ezt csak azért írtam le, mert az első válaszoló jól érzékeltette, gondoltam írok egy példát, engem ez akkor nagyon megbántott. Ezek az emberek egyszerűen ettől érzik magukat kicsit jobbnak, ők már elfelejtik, míg te ezen rágódsz.
Amúgy ki nevezett undorítónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!