Csúnya emberek, főleg srácok/pasik! Nektek az előnytelen külsőtök miatt mennyi önbizalmatok van? Hogy tudtok a mindennapokban élni?
Fontos a külső, de a kisugárzás, a karizma tényleg sokkal meghatározóbb.
Lehetek akármilyen helyes, szép arcú, és vékony, amikor a
barátnőm-aki 100 kiló körüli és nem érdekli a haja sem, olyan határozott fellépésű, hogy elképedve bámulom. Elvarázsolja az embereket, a társaság középpontja.
Én meg csak ülök a sarokban és feldughatom a fenekembe a jó kinézetemet ilyenkor. :DD
Tesómmal ugyanez a helyzet, tényleg helyes férfi, de ő egyszerűen nincsen ezzel tisztában, nem tudja kezelni,
félénk, ha lányokról vagy szereplésről van szó.
A smink lehet mankó, csak sokan nem tudnak jól sminkelni.
Nem vagyok csúnya, de lassan már annak érzem magam.
Mindig is átlagosnak tartottam a kinézetem. Sosem volt komolyabb gondom a csajozással, mindig akadt érdeklődő. De az elmúlt években, mintha egyszerűen megváltozott volna a dolog. Személy szerint, semmiben sem lettem másabb, de sokkal kevesebb pozitív visszajelzést kapok. Ezért eléggé elkezdett zuhanni az önbizalmam. Rengeteg ismerősömtől is ugyanezt hallottam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!