Szerintetek is agresszívak az emberek a mindennapokban?
- Miért próbálkoznak be az emberek folyamatosan teljesen pofátlan dolgokkal?
- Ha nekem kell segítség, miért küldenek el a fenébe?
- Ezek után miért várják el, hogy valamilyen közös álvigyorgásban legyünk mégis egymással?
Mi van akkor, ha az embert kizárólag ilyen emberek veszik körbe?
Igen, Kérdező, én is ezt tapasztalom. Agresszívak, erőszakosak, nagypofájúak, önteltek, és mélységesen ostobák. Elsősorban azért ilyenek,mert a társadalom díjazza az erőszakot (gy.k.: az erősebb kutya bszik) és azt sugalmazza, hogy legyél agresszív, kötekedő, valósítsd meg magad, gázolj át mindenkin érte, mert egyedül csak te számítasz, mindenki más selejt. Hát igen, a gond csak az hogy mindenki magáénak vallja ezt a csodálatos életszemléletet...
Ha kizárólag ilyen primitív tapló pronyó alakok vesznek körül, meg kell tanulnod védekezni ellenük. Jó ha a tudtukra adod, hogy amelyik téged próbálna meg letaposni, igen drágán fog fizetni érte. Ugyanis ezek a büdös tahó prolik nem értenek a szép szóból - csak az erőszakból.
1: Igen, azt tapasztalom, hogy sokszor nem számít az sem, ha azt mondom, hogy: NEM. Az se, ha többször ismétlem, meg az se, ha fejreállok.
2: Szerintem szakmafüggő is, ki mivel találkozik, én naponta 70 emberrel futok össze, szóval kicsit kivan a hócipőm. Az egyszerű ember alatt nem tudom mit értesz, átlagemberekkel találkozom Magyarországon, gazdaggal, szegénnyel, vegyesen.
A környék meg kifejezetten felső középkategóriás. Ezt most nem önverésből írom, mert nekem nincs itt tulajdonom.
A kisugárzásommal sincs szerintem probléma, a fellépésem határozott, mindenki azonnal megkapja a NEM-et, amint pofátlanságot/lehetetlent/abszurd dolgot kér.
Csak az a baj, hogy mindenki ilyen körülöttem, és ez így elég nyomasztó.
A dolognak csak az a szépséghibája, hogy akárkivel is van problémád, az attól még a te problémád marad. :-))
Ne foglalkozz a taplókkal. Azok társaságát keresd, akik emelik a hangulatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!