Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon undorító vagyok, hogy ennyire számít a külső nekem?
Figyelt kérdés
Csak a nagyon szép lányok tetszenek igazán, persze egyáltalán nem a külső számít csak, ezer más szempont van amiben passzolnunk kell, de jobban számít nekem a külső, mint én azt szeretném, sose szerettem az ilyen embereket, de most jöttem rá, hogy az ismerkedést legtöbb esetben (1-2 kivétellel) azért szakítottam meg, mert nem voltam megelégedve a másik külsejével, nem hittem, hogy tudok hozzá vonzódni eléggé, így inkább kiszálltam hamarabb, mielőtt bárkinek is nagyon fájt volna. Mit gondoltok egy ilyen emberről, csak ezeket figyelembe véve most, elítélnétek, lenéznétek?2019. aug. 7. 17:39
21/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Kizárólag RÁD tartoznak a preferenciáid és "feltételeid", még akkor is ha esetleg ez felszínesség. Senki másnak nincs köze hozzá és neked sincs okod miatta kellemetlenül érezni magad.
Neked fontos. Persze érdemes lehet végig gondolni, hogy tényleg annyira fontos, ad annyit? De csak magadért, nem azért mert ki mit gondol.
A lényeges kérdés inkább az, hogy mennyire tudod realizálni az igényeidet, találsz lányt akivel kölcsönös?
22/25 anonim válasza:
Nem undorító, én is így vagyok vele, csak nőként.
23/25 anonim válasza:
Nem undorító, inkább marhára felületes.
Nekem a kedvesség, nőiesség, intelligencia fontosabb.
Nem vagyunk egyformák.
24/25 A kérdező kommentje:
23. Fontosabb? Hogy állítasz sorrendet? ha nem tetszik a külseje, de a belseje igen akkor összejössz vele mert az fontosabb?
2019. aug. 9. 15:44
25/25 anonim válasza:
#24, a belseje inkább a Hasfelmetsző ügye.
A világ tele van szép nőkkel, a szebbnél is van szebb.
De ha a butaság kívül a szemébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!