Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresők! Nektek megnehezít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresők! Nektek megnehezíti a mostani helyzet az ismerkedést? Vagy ugyanúgy tudtok társkeresőzni és nem számít? Akik nem ott ismerkednek most mit csinálnak?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, ne ez legyen a legnagyobb gondunk.

És ez nem az idióta "elmentek a külföldiek, most nekünk szerencsétleneknek is lesz esélyük" kérdés.

Csak épp most gondoltam rá pár hónapja, hogy jöhetne a kapcsolat erre tessék. Egy kávézóba se tudok beülni, se ki egy parkba. Más is érzi, hogy ez most megnehezíti?

2020. márc. 24. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan reménytelen a helyzet, mint ez előtt volt.
2020. márc. 24. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Az én helyzetem sem változott. Annyi, hogy amikor még megvoltak a szokásos napi kötelező köreim, talán volt ~0,1%-nyi esély arra, hogy csoda történik, valakivel egymásba botlunk, örömbódottá'. Most már ez sincs. De ugye nem is volt ez igazából reális sosem, lényegében egy illúziót veszítettem csak el 🤷
2020. márc. 24. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy megnehezíti a helyzetet. Egyrészt nincs program lehetőség, másrészt sokan most senkivel nem akarnak találkozni.
2020. márc. 24. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
2, na kb ez nálam is. Még a minimális esély is, hogy egymásnak sétálunk is elvesztett 😁
2020. márc. 24. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg szüneteltetem a párkeresést, úgy látom mások is ezt teszik.
2020. márc. 24. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerkedek tarskereson de nemsok sikerrel mert ugye talalkozni nem lehet vagyis nem javasolt ...

Nemtudom mi lesz évekig nem lehet ezt így csinalni.

A karantént betartom csak dolgozni jarok és egy héten kétszer megyek boltba.

2020. márc. 25. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Kilenc év után "felszabadultam" és már alig várom, hogy végre regisztráljak egy társkeresőn. A mostani helyzet miatt feltételezem nincs értelme, de alig bírom ki... :D

Amúgy meg "jobb is így", mert úgyis fogyni szerettem volna, legalább addig lecsúszik valamennyi. :)

2020. márc. 30. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom meleg tarskeresőkről ìrtok..

Kellene a bohòc..

Habzsolnàtok a bolondot befelè

2020. júl. 31. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!