Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresők! Nektek megnehezíti a mostani helyzet az ismerkedést? Vagy ugyanúgy tudtok társkeresőzni és nem számít? Akik nem ott ismerkednek most mit csinálnak?
Tudom, tudom, ne ez legyen a legnagyobb gondunk.
És ez nem az idióta "elmentek a külföldiek, most nekünk szerencsétleneknek is lesz esélyük" kérdés.
Csak épp most gondoltam rá pár hónapja, hogy jöhetne a kapcsolat erre tessék. Egy kávézóba se tudok beülni, se ki egy parkba. Más is érzi, hogy ez most megnehezíti?
Ismerkedek tarskereson de nemsok sikerrel mert ugye talalkozni nem lehet vagyis nem javasolt ...
Nemtudom mi lesz évekig nem lehet ezt így csinalni.
A karantént betartom csak dolgozni jarok és egy héten kétszer megyek boltba.
Kilenc év után "felszabadultam" és már alig várom, hogy végre regisztráljak egy társkeresőn. A mostani helyzet miatt feltételezem nincs értelme, de alig bírom ki... :D
Amúgy meg "jobb is így", mert úgyis fogyni szerettem volna, legalább addig lecsúszik valamennyi. :)
Gondolom meleg tarskeresőkről ìrtok..
Kellene a bohòc..
Habzsolnàtok a bolondot befelè
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!