Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kiakadva az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva az exbarátomra, hogy nem akart segíteni vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Szóval a sztori röviden az, hogy mi már elég régen jártunk (több, mint egy évvel ezelőtt) és nem is voltunk együtt sokáig, a szakításunk is közös megegyezéssel történt, mert egyszerűen nem működött, békében váltunk el. Külföldön tanulunk mind a ketten és amikor a vírus miatt bezárták az egyetemet és nem tudtuk mi lesz indenki elindult hazafele. Én meg egy barátnőm hirtelen nem tudtunk kikkel hazamenni kocsival (a tömegközlekedés ugye kockázatos volt már akkor is), erről ő is tudott és nem szólt, hogy ő megy haza kocsival és van még két helye. Valószínűleg azért nem, mert a brátnője is velük volt és cicki lett volna. De rosszul esett nagyon.
2020. ápr. 11. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos. Meg akkor megérteném, ha még kérted volna, hogy vigyen el, ő meg német mond. De te azon vagy kiakadva, hogy az exed nem találta ki a gondolataid...
2020. ápr. 12. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Megkérted*

Nemet*

2020. ápr. 12. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!