Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, hogy anyósom pakolgatja a cuccaim?
Figyelt kérdés
Sokat dolgozunk a párommal de sose hagyjuk kupisan a szobát. Mégis arra jövünk haza, hogy hiába takaritottam ki atrendezte a szobat.. A ruhaimat a fiokbol pakolgatja vagy mindig valami mast.. Nincs vele bajom de engem vilag eletemben zavart ha valaki a cuccaimat pakolgatja a tudom nelkul.. Elvegre tiszteletbe tartom a masik cuccait es nem turkalok es nem nyulok hozza ha nincs otthon az illető.. Engem apukam igy nevelt.. Vagy rosszul latom es tulreagalom a dolgot? Baratom nagyon szereti az anyukajat de nem tudom, hogy mondjam ezt el neki, hogy ne bantsam meg.Szimplan csak szeretnem ha annyi lenne tiszteletbe tartva, hogy a sajat cuccaimat ne pakolgassa sehova el onnan ahol volt...2019. dec. 5. 23:50
1/10 anonim válasza:
És mi a jó büdös fenének éltek egy lakásban a kedves mamával?
3/10 anonim válasza:
Koltozzetek kulon.
Irod hogy sokat dolgoztok a paroddal, gondolom van normalis fizetesetek.
Mi kb 8 honapig laktunk anyoseknal de amint lett mindkettonknek munka es egy kis porolt penz mentunk is alberletbe.
4/10 anonim válasza:
En se verném a seggem a padlóhoz örömömben. Ez bunkóság. De tudod ha másnál laksz az ő szabályaik szerint kell jatszani. Igazaból furcsa hogy a parodnak nem tűnik fel, vagy nem teszi szóvá. Vagy azért mert neki nem problema, ami nagyon gáz.Vagy kényszerhelyzetben vagytok es nem ugrálhat nagyon. Egyik se jó. Vagy tenlyleg ennyire bunkók hogy ezt se lehet velük megbeszélni. Mindenképp rövidesen el kene onnan húzni.
5/10 anonim válasza:
Mondd el anyósodnak, hogy zavar, és így nem érzed, hogy van privát szférád.
6/10 anonim válasza:
Utolsó szerintem tudja anyós, azért csinálja.
8/10 A kérdező kommentje:
Azert nem koltozunk el mert leegett a hazteto nem reg es a parom ugymond segit penzugyileg meg a munkaban is es nem tudna meg nem is szeretne igy alberletbe koltozni... Beszeltem vele errol, hogy nem e szeretne kulon koltozni es ez volt a valasz, mert a szulei nyugdijasok es keves a penzuk es nem tudnanak megelni ha a parom elkoltozne..
2019. dec. 6. 17:17
9/10 anonim válasza:
jesszus beszéld meg vele anyósoddal , hogy ezt ne csinálja mert zavar... nem normális .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!