Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhat ilyet pasi vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
Beszélgetünk és ha valamiért nem ért egyet akkor csúnyán beszélve kérdez vissza.
Te mi a fszról beszélsz?
Vagy épp viccként negatív jelzővel illet. (hidegvérű)
Ez másnál is előfordul?
2019. jan. 13. 07:32
1/19 anonim válasza:
Nem, mert mások kibaccák, mikor kiderül, hogy egy bunkó gyökér, és keresnek jobbat.
De neked muszáj beérned egy ilyen pö(csel, mert selejt vagy.
2/19 anonim válasza:
Nem normális. Miért tűröd el, hogy ilyen tiszteletlen legyen veled?
3/19 anonim válasza:
Igazi család valódi gyokerekkel
Neked kell nevelned ha az anyja nem tette meg
4/19 A kérdező kommentje:
Szerelő műhelyben dolgozik, ott ez a stílus megy és már ávette. Nem rossz indulatból teszi. Így is ki kellene dobni?
2019. jan. 13. 07:51
5/19 anonim válasza:
Nyilván majd egy anonim oldalon lévő emberek véleménye alapján(akiknek fogalmuk sincsa részletekről) fogod eldönteni, hogy kidobod e vagy sem. 😎
6/19 anonim válasza:
Én nem tűrném el. Te tudod mit viselsz el, nem minket fog zavarni hanem téged. Vannak párok akik így beszélnek egymással, és szimplán ez a stílusuk, nem azért hogy bàntsák egymást. De téged nyilván zavar.
7/19 anonim válasza:
Nem kell ezért kidobni, de szólj neki, hogy zavar és kérd meg, hogy ne csinálja. Lehet, hogy néhányszor még előfordul, de ha tényleg fontos vagy neki, akkor oda fog figyelni erre. Ha nem, akkor lehet elgondolkodni a szakításon.
8/19 anonim válasza:
Egyszer a barátnőmmel elmentünk egy hosszú hétvégére egy Wellness szállodába. Az mellettünk lévő szállodából átszűrődött, ahogy egy maximum harmincas srác így reagál a barátnőjének: "De hülye vagy Te ba#&@eg!" Ez egy szimpla válasz volt, valami butácska kérdésre vagy megjegyzésre. A csajt is hallottam, tényleg nem volt túl okos, inkább ilyen nyávogós fajta. Viszont én elképedtem. Szerintem egy férfi soha nem beszélhet így a párjával. Mindegy, hogy mit vett át honnan, gondolom, azért nem farkasok közt nevelkedett. Ha csak ilyen magas az IQ-ja, hogy így beszél egy nővel, az másban is meg fog nyilvánulni. Most gondolj bele, elmentek valahová és ott is így beszélne veled mások előtt. Az emberek nem őt, hanem téged bámulnának meg, hogy mit keresel egy ilyen egyszerű ember mellett. És akkor még finom voltam. Nem kell mindent mindenkitől elviselni. Az ilyen ember gyanítom, hogy nem olvasott el teljesen egy könyvet az életében. A napokban nálunk is előfordult, hogy nem értettem valamit, amit a barátnőm kérdezett, néha én is fel tudom magam húzni azon, ha olyanokat mond, amik első hallásra értelmetlenek, de akkor sem így kérdeztem vissza. Kicsit hosszúra sikeredett, elnézést, csak nem bírom a taplókat... Persze a döntés még mindig a Te kezedben van. Ha egyszeri alkalom volt, akkor rendben van, mindenkivel előfordul. Ha gyakran előfordul, akkor viszont ilyen a stílusa. Azért majd írd meg légyszi, hogy hogyan döntöttél.
9/19 anonim válasza:
Nagyapám pont így beszél magymamámmal.De az jól hangzik,h 60 éve együtt vannak.És ez náluk rendszeres,nem merül ki a mi a faszról beszélszel,de az is meg van.Megfűszerezve még pár igen kellemes beszólással,és lekexelő stílussal. És nem élvezi nagymamám,mármint nem azért kapja,mert így szeretik egymást.
10/19 A kérdező kommentje:
Nem gyakran de nem is ritka. Más előtt nem tesz így. Stílusa, mint mondtam a barom kollegái mind ilyen ő meg átvette.
2019. jan. 13. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!