Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akivel viszonylag gyakran szoktunk és muszáj is találkoznunk. Pár hónapja ismerjük egymást. Úgy éreztem az elején, hogy flörtöl velem, és tetszett, ő férfi, én meg nő vagyok. Úgyhogy én is megpróbáltam rányomulni, elég kitartó voltam legalább 2-3 hónapig. Viszont odáig sajnos nem jutottunk el, hogy megtörténjenek azok a dolgok, amiket szerettem volna (randi, esetleg egyéb dolgok, mikor együtt mentünk egy rendezvényre, telefonszámcsere a kötelező beszélgetéseinken kívül, stb.), úgyhogy végül komoly kapcsolatom lett valaki mással, és erről már ő is tud. Viszont azóta ugyanúgy, vagy talán még intenzívebben folytatja a hülye játékait, hogy flörtöl velem, miközben úgysem akar semmit, már én sem egyébként, csak egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez a fajta viselkedés miért jó neki, mit akar elérni vele?2019. jan. 12. 10:39
2/3 anonim válasza:
Sztem mentálisan nincs rendben valami az ilyen pasikkal.Mond meg Neki,hogy fejezze be.
3/3 anonim válasza:
Családja van, és nem borítaná, de bejössz neki.
Volt az életemben hasonló. Sosem lépett volna konkrétan semmit, de amikor megtudta, hogy bepasiztam, utána bátrabban flörtölt.
Igyekezz őt elengedni érzelmileg, a saját kapcsolatod érdekében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!