Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom, hogy minden hétvégén hazajár?
Barátommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb. 3 éve lakunk egy albérletben.Mindketten vidékiek vagyunk, de Pesten tanulunk.
Ő minden egyes hétvégén hazajár, ennek főként oka, hogy a nagyszüleivel és az anyjával lakik, így ő a férfi a háznál , és segítenie kell, plusz ilyenkor tud az otthoni barátaival lenni.(Meg otthon nyaggatják, hogy nem megy haza.)
Én egy hónapot mindig fent vagyok végig Pesten, mert anyukám külföldön dolgozik, ilyenkor pedig teljesen egyedül vagyok az albérletben. A 3 év alatt egyszer sem maradt ott velem, pedig nem egyszer vesztünk már ezen össze, plusz hívni is nagyon ritkán hív, hogy menjek vele, csak, ha valami családi rendezvény van.
Teljesen megértem , hogy otthon segítenie kell, nem is azt mondom, hogy mindig maradjon velem, de havonta egy hétvége szerintem beleférne, plusz, mi anyukámmal ketten vagyunk otthon nők évek óta, minden munkát mi ketten csinálunk, ezért nem értem, hogy egy hetet miért nem bírnak ki nélküle.
Kicsit kezdek beleunni ebbe az egészbe.. Egyre kevésbé tudom vele így elképzelni a jövőt..Akkor is ez lenne, ha gyerekeink lennének, hogy rohangál haza segíteni?!
Szóljatok, ha én reagálom túl! :D
Várom a véleményeket, tanácsokat, esetleg hasonló tapasztalatokat. :)
21L, 22F
Nem biztos, hogy jól értettem, de együtt laktok albérletben vidéken, ahonnét bejártok Pestre suliba? És a srác hétvégente hazajár, ami egy másik vidéki helyiség és te évente egyszer 3 hónapot a Pesten élő anyudnál vagy?
Nem tudom, általában kiszoktam itt kapni ilyenekért, de szerintem egy párkapcsolat nem csak arról szól, hogy a felek 0/24-ben együtt vannak. Ha együtt éltek, akkor egy csomó időt együtt tudtok tölteni. Engem nem zavarna, ha a párom nincs mindig otthon, hanem van egy saját kis szférája. Nekem is van.
Bocsi, nem írtam le túl egyértelműen, tehát mindketten vidéken élünk, mármint a szüleink, és Pesten vagyunk együtt albérletben.
Anyukám 1 hónapot kint , 1 hónapot itthon van, ha itthon van én is hazamegyek minden hétvégére, ha nem, akkor a pesti albérletben maradok, Barátom pedig minden hétvégén hazajár Pestről vidékre.
Persze, én sem az a fajta vagyok,aki sülve-főve a párjával akar lenni, de általában hétközben sem vagyunk sokat együtt, mindketten tanulunk , plusz én dolgozom is. Ilyenkor lenne legalább hétvégén esélyünk értelmes időt eltölteni együtt, nem csak enni és aludni kb. :D
A nyárról pedig ne is beszéljünk.. Akkor ő 2 hónapot otthon van, én abból egyet minimum Pesten, és még akkor is javarészt én járok hozzá.
"ha itthon van én is hazamegyek minden hétvégére"
Jaa, hogy neked szabad a hétvegéid a családdal tölteni...
Nem az a baj, hogy haza utazik, hanem hogy ti nem csináltok kettesben semmit, nincs minőségi idő együtt.
Így 4 év alatt egymásra untatok te pedig kiszerettél belőle. Már nem érzed magad jól vele.
Ha jól értem, 2 havonta kellene egy hétvégét rád szánnia. Hiszen a másik hónapban te is haza mész.
Ha ezt így nézzük, nem sok amit szeretnél. Hiszen a haverokra, stb tud időt szánni, és szerintem otthon is eltelhet náluk 2 havonta egy hétvége férfimunka nélkül. Ráadásul szerintem az is elkeserítő, hogy nem igényli a minőségi együtt töltött időt,Veled.
Szereted, ezért elhagyni nem fogod, ő viszont változtatni nem fog, kényelmes vagy neki, sőt lehet, hogy szeret is de veled tölteni a hétvégét nem akarja. Vagy így maradsz, és a fiatalságod minden hétvégéjét a párod nélkül és közös programok nélkül töltöd, esetleg még gyerekeket is szülsz a kapcsolatba és felneveled őket kvázi egyedül, vagy ha nincs változás, kilépsz a kapcsolatból, hogy ha neked elég indok a közös idő hiánya ahhoz, hogy szakits.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!