Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom, hogy minden hétvégén hazajár?
Barátommal lassan 4 éve vagyunk együtt, kb. 3 éve lakunk egy albérletben.Mindketten vidékiek vagyunk, de Pesten tanulunk.
Ő minden egyes hétvégén hazajár, ennek főként oka, hogy a nagyszüleivel és az anyjával lakik, így ő a férfi a háznál , és segítenie kell, plusz ilyenkor tud az otthoni barátaival lenni.(Meg otthon nyaggatják, hogy nem megy haza.)
Én egy hónapot mindig fent vagyok végig Pesten, mert anyukám külföldön dolgozik, ilyenkor pedig teljesen egyedül vagyok az albérletben. A 3 év alatt egyszer sem maradt ott velem, pedig nem egyszer vesztünk már ezen össze, plusz hívni is nagyon ritkán hív, hogy menjek vele, csak, ha valami családi rendezvény van.
Teljesen megértem , hogy otthon segítenie kell, nem is azt mondom, hogy mindig maradjon velem, de havonta egy hétvége szerintem beleférne, plusz, mi anyukámmal ketten vagyunk otthon nők évek óta, minden munkát mi ketten csinálunk, ezért nem értem, hogy egy hetet miért nem bírnak ki nélküle.
Kicsit kezdek beleunni ebbe az egészbe.. Egyre kevésbé tudom vele így elképzelni a jövőt..Akkor is ez lenne, ha gyerekeink lennének, hogy rohangál haza segíteni?!
Szóljatok, ha én reagálom túl! :D
Várom a véleményeket, tanácsokat, esetleg hasonló tapasztalatokat. :)
21L, 22F
Együttélés albérletben + barátnő + hétvége = Végig kefélés, mint a tenyész nyulak.
Nem tudom mi baja van a barátodnak. (Vagyis sajnos de, mert páran már jól leírták.)
24/F
Engem is zavarna, de ez teljesen mindegy, itt nincs olyan, hogy "nekem/neki van igaza".
Ezek szerint mar elmondtad neki, hogy szeretnel havi egy hetveget kozosen, erre mit mond? Ha magaval vinne teged is, az megoldas lenne?
Nagyon regi es ocska kozhely, de rajottem, hogy igaz: megszoksz vagy megszöksz. Meg lehet probalni, de nem fogsz tudni megvaltoztatni senkit.
U.i.: Ha a szakitastol felsz: tuti, hogy talalsz jobbat, en ilyen szintu problemakon mindig evekig ragodtam es szenvedtem, es a kovetkezo pasi mindig fenyevekkel jobb lett:)
29N
En kirugnam. Ez nem elettarsi kapcsolat a reszerol. Semmibe vesz.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!