Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok kiakadva az exbarátomra, hogy nem akart segíteni vagy túlreagálom?
EX, mi a francot foglalkozol vele? Nem jogos a kiakadásod, inkább végtelenül gyerekes.
Semmi közötök egymáshoz. Nincs jogod kiakadni, nem vagytok együtt, nem várhatod el tőle, hogy segítsen.
Miért foglalkoztat ez ennyire?
Ez az ő döntése volt, semmi közöd hozzá technikailag.
Elso korben mar nem ulnek autoba mas korokben jaro esetleges virushordozokkal. Ez a lenyege a teljes bezarkozasnak.
Masreszt az ex-barat mar nem kozelebbi, mint egy Facebook-csoporttag.
Nem vagy jogosan kiakadva.
Én sem vittem volna el az exbarátnőmet, ha ott az új. Nem akarom kínos helyzetbe hozni a lányt. Persze, ha a két csaj jóban van, az más helyzet, de ha nem ismerik egymást, főleg ha nem is bírja az aktuális az ex gondolatát, akkor magasról teszek arra, hogy az exnek milyen nehézségei vannak.
Nekem is van olyan exem, aki azt gondolja, hogy szakítottunk, de azért a számítógépét én szerelem, kocsival én furikázom majd... Rosszul gondolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!