Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy nem szeretne gyereket? 29 éves férfi vagyok, de egyáltalán nem vágyom rá.

Figyelt kérdés
Vannak terveim, amiket szeretnék megvalósítani, ezek mellett pedig nem engedhetnék meg magamnak egy gyereket, illetve nem is érzem magam apa típusnak, nem tudnék mit kezd egy gyerekkel, nem is hiányzik, hogy legyen. Van egy szép párom, ő 25 éves, már 4 éve együtt vagyunk. Jelenleg ő sem akar gyereket, de azt mondta később még változhat. Én szeretném vele leélni az életemet, de úgy érzem gyereket nem szeretnék soha.
2020. ápr. 8. 08:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
én is úgy érzem,hogy nem szeretnék. nem mindenki életcélja a gyerek és emiatt ne érezd magad rosszul
2020. ápr. 8. 12:52
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

Én is így érzem.

Ha viszont a barátnőd sem akar, nem értem, ez miért probléma.

Igen, idővel változhat, mert minden változik. De amíg egyetértés van, nincs gond.

2020. ápr. 8. 13:03
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

Dettó.

Most, hogy az ismerőseim jó része totális idegroncs amiért otthon vannak és a gyerekek is otthon vannak...... ez a járvány véglegesen meggyőzött róla, hogy SOHA ne akarjak gyereket... mire számíthatok, ha most még azok is kikészülnek tőlük akik elvileg komolyan akartak gyereket meg elvileg szeretik?

Amúgy aranyosak, rokonok kisgyerekeivel elvagyok, szeretem őket, van hogy itt is alszik egyik unokaöcsém, de saját biztosan nem kellene.

2020. ápr. 8. 13:36
 24/31 anonim ***** válasza:
77%

Te fikazol itt masokat, nem a 19-es. Vedd mar eszre magad ember. Ki nem tojja le hany eves vagy es mennyi gyereked van? Komolyan arra vered a melled, hogy vedekezes nelkul beleelveztel az asszonyba? Ehhez nem kell semmilyen teljesitmeny, az osszes eloleny kepes szaporodni. Szerintem savanyu a szolo es irigyled azokat, akik arra koltik a penzuket amire akarjak, elvezik az eletet es nem hazudnak errol sem maguknak sem a kornyezetuknek. Te viszont valamit nagyon tulkompenzalsz, csak nem megbantad, hogy igy alakult az eleted?

Kulonben miert zavarna, hogy masok nem ugy elik az eletuket, ahogy te?

2020. ápr. 8. 13:47
 25/31 anonim ***** válasza:
73%
44 evesen gyikezel, hmm igazi eletcel, remelem en is ilyen leszek majd,mint te!
2020. ápr. 8. 14:04
 26/31 anonim ***** válasza:
18%

#20 Életcél??

A mai huszonéves korosztálynak nincs életcélja! Otthon ülnek a mamahotelben, aztán a hónap közepén már nincs egy kanyi filér a fieztésükből mert beosztani sem tudják. Ilyenkor könnyü nagyképűnek lenni a munkahelyen is, mert van aki 1-2 hónapnál tovább nem marad meg egy helyen sem. Elég szomorú, hogy van nálunk is aki 20 éves korára már a 9. munkahelyénél jár, ráadásul 8 általánosnál tovább nem is jutott. Te meg olvasni sem tudsz, mert tipuikusan elsiklasz afelett, hogy az exem visszaélt a bizalmammal. Majd ha te vagy az ismerőseid így járnak, akkor gondoly vissza a mostani írásodra. Ez pedig bárkinél előfordulhat, ha a pár hölgytagja visszaél a férfi bizalmával, mikor megegyeztek, hogy fogamzásgátlóval védekeznek. Egyébként meg nem savanyú a szőlő, mert én nem irigylem a mai fiatalokat, inkább csak sajnálni tudom az olyanokat mint te is, aki csak szórja a pénzét, aztán nincs semmilye. Mikor meg egyedül maradsz, mert a szüleid már nem fognak támogatni akkor majd kapkodsz, hogy hogyan fogsz megélni, de a lényeg, hogy a 400 ezres teló azért megvan. Akkor csodálkozol, hogy a korodbeli nők inkább az idősebb pasikat keresik, mert ti komolytalanok vagyotok nekik, és csak dugni akartok.

A nőknél meg ketyeg a biológiai óra, és előbb utóbb akar majd gyereket ez tény.

2020. ápr. 8. 15:51
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
bocs #24-nek szól
2020. ápr. 8. 15:51
 28/31 anonim ***** válasza:
50%
Teszmészetesen tisztelet a kivételnek! Mert azért van aki nem csak egyik hónapról a másikra él a fiatalok közt sem , hanem vannak céljai, lakás, család, jó munkahely. Nem pedig a legdrágább telefon 2 év részletre.
2020. ápr. 8. 16:05
 29/31 anonim ***** válasza:
80%

De honnan jön neked ez a kényszerképzet, hogy csakis kétféle életcél létezhet? (a gyerekszülés és a drága telefon)

Tényleg elképzelni se tudsz mást? :D

2020. ápr. 8. 16:14
 30/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem csak erről a kettőről irtam! De a cégemnél jönnek-mennek a fiatalok, mert sokan alapvetően dolgozni sem akarnak, csak szabi meg táppénz, aztán repülnek mert ilyen a hozzáállás. Ők az első fizetésükből egyból rohannak megvenni a legdrágább mobilt, meg karácsonykor vették fel a providentet PS4-re. Nem egy ilyen is jött, otthon laknak, túlórára sem jönnek be. Semmi tervük, csak élnek egyik hónapról a másikra.

Kevés olyan van aki rendesen jön dolgozni, és még túlórázni is. Nekik van életcéljuk, akarnak saját lakást, normális párt, és esetleg családot. De az első kettő szerintem egy alap életcél, és nem felnőttként is otthon lakni.

Nem itélem el aki nem akar gyereket, de akkor olyan nőt is kell találni akinek a kerierje a fontos, és később sem fog ez megváltozni. A kérdezőnél sem tuti, hogy a párja később nem akar majd. És olyankor lesznek majd gondok, főleg ha "becsúszik" a baba.

2020. ápr. 8. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!