Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy nem szeretne gyereket? 29 éves férfi vagyok, de egyáltalán nem vágyom rá.
Figyelt kérdés
Vannak terveim, amiket szeretnék megvalósítani, ezek mellett pedig nem engedhetnék meg magamnak egy gyereket, illetve nem is érzem magam apa típusnak, nem tudnék mit kezd egy gyerekkel, nem is hiányzik, hogy legyen. Van egy szép párom, ő 25 éves, már 4 éve együtt vagyunk. Jelenleg ő sem akar gyereket, de azt mondta később még változhat. Én szeretném vele leélni az életemet, de úgy érzem gyereket nem szeretnék soha.2020. ápr. 8. 08:15
11/31 anonim válasza:
#10 hát ez elég elkeserítő világnézet
12/31 anonim válasza:
Párodnál azért várhatod, hogy idővel az anyai ösztönök be fognak indulni, és valószínűleg mindenképp szeretne gyereket, aztán vagy parner leszel benne, vagy keres mást. Nálunk az exem 30 évesen ezt úgy oldotta meg, hogy a tudtom nélkül abbahagyta a fogamzásgátlót. Nekem is voltak még terveim, igaz én nem zárkóztam el a gyerektől, de később akartam. Ikrek lettek,most 10 évesek és nagyon szeretem őket, meg jó érzés, hogy ők is szeretnek. Igaz az anyjukkal külön mentünk 2 éve, így ritkán vannak nálam, de ha megérem, akkor öreg koromra mégis lesz aki majd rámnyitja az ajtót.
13/31 anonim válasza:
Kedvencem, miert akarsz gyereket?
"Valaki oreg koromra ram nyissa az ajtot"
XD szanalmas
14/31 anonim válasza:
Szerintem az idővel ez változni fog. Az élet előre haladtával sok minden átértékelődik az emberben. Nekem három lányom van! Mai eszemmel már tudom, hogy nélkülük kevesebb lennék. 40/F.
15/31 anonim válasza:
"Valaki oreg koromra ram nyissa az ajtot"
Most ez komoly? Hányingerem lett 🤢🤮
16/31 anonim válasza:
A párzási játék és a többi faj között az a különbség, hogy a nőstény a párosodás során felfalja a hímet. 180 fokkal elfordul és megharapja a férfi fejét. Ebben az esetben a párosítás nem áll le, semmi sem változik.
17/31 anonim válasza:
A megtermékenyített egyének esetében mindez ugyanúgy tragikusan végződik, és tojásaikat olyan fészekbe helyezik, amelyet korábban habos nyálkahártyájukból készítettek. A tojások lerakása után meghalnak. A párok másoknak adnak életet, ADJUK ÁT MI IS!
18/31 anonim válasza:
#13;#15 szerintem ti vagytok szánalmasak mert csak ezen az egy mondatomon lovagoltok, miközben nem látjátok a lényeget! Hiába vannak terveitek, gürizek, hogy legyen szép othonotok közben ezt egyedül teszitek és nincs aki felnéz rátok, illetve majd ezt megörökli amit ti az életetekben összekapartatok. De gondolom kis szűz tinik vagytok akiknek csak az számít, hogy minnél drágább telefonnal villogjon.
19/31 anonim válasza:
Igen,27eves tini vagyok, akinek az szamit, te mar csak tudod.
20/31 anonim válasza:
#19 !
Én meg 44 éves, két gyerekes apa, és tele van a munkahelyem olyan huszonéves ficsúrokkal akik a mobiljukon kívül semmit nem tudnak felmutatni, sőt ha túlóra van akkor be sem jön, miközben tele vannak adósaggal. Te is jódolgodban itt lógsz és mást fikázol. Én meg főzöm a saját otthonomban, a gyerekeknek ebédjét.
Az ilyenek ne is akarjanak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!