Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen életre számíthat egy olyan nő/férfi, aki nem szeretne gyereket, sem házasságot?
Lélekben még kislány/kisfiú, aki nem leli a helyét a nagyvilágban....
A munka területén mèg botladozva elmegy, de a magánélete egy légüres tér (=nincs neki)?
Későn érő típus?
De ettől még lehet az élete boldog is teljes is.
Nem a gyerekek vagy hivatal által elismert pár fogja azt teljessé tenni.
A házasság még úgy rendben is van, de a gyerek hiányát bőven megértem. Nem mindenki rajong a nem alvásért hetekig, a zöld híg széklet szagáért, az ordításért, azért, hogy primitív gyerekműsorokat kelljen nézni, a milliós kiadásokért stb.
Van akinek ez bejön, ők szülőknek valók. Van akiknek nem, nekik nem való.
És van az a réteg akiknek jövedelem a gyerek, sajnos "segélyke" formájában.
A gyerek hiányát én is megértem, sokkal-sokkal egyszerűbb az élet, ha nem kell gyereket nevelni. Iszonyú tehertől kíméli meg magát.
A házasság kérdése meg tök mind1, a mai világban nincs jelentősége. Egy jó párkapcsolat viszont kell egy boldog, teljes élethez szerintem.
A magam nevében:
nagyon sajnáltam volna ha kimarad az életemből a gyerekezés, ha más másként dönt az ő dolga.
Lehet gyerek nélkül is boldog hosszú életünk.
Ez nem törvényszerű, hogy gyerek kell. Nincs megírva, anélkül nem létezik kellemes örömteli boldog élete egy párnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!