Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen életre számíthat egy olyan nő/férfi, aki nem szeretne gyereket, sem házasságot?
Lélekben még kislány/kisfiú, aki nem leli a helyét a nagyvilágban....
A munka területén mèg botladozva elmegy, de a magánélete egy légüres tér (=nincs neki)?
Mi úgy jöttünk össze, hogy se házasság, se gyerek nem lesz. Most elég sok év eltelte után gyereket akar.
Nem tudom mi lesz, mert szeretem, ő a lelki társam is, de ezzel lehet, hogy vége lesz.
Valószínű a családja is ráhatással volt és a környezete, barátai.
Én nagyon emberkerülő vagyok és nekem már az is pokol lenne, hogy pl szülői közösségbe tartozni, más szülőkkel tanárokkal óvónénikkel beszélni, kiállni magamért, a gyerekért, hogy csak egy példát írjak.
# 11
Nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok. :(
Egy a lényeg, ha nem akarod, akkor nem szabad gyereket vállalni. Azt vagy akarja mindkét fél, vagy nem...
Ettől még lehet boldog. Lehet pàrja, lehet nyugodt, kevésbé stresszes élete, ki tud teljesedni a munkàban és a magànéletben is.
Én ugyan hàzas vagyok, mert szerettünk volna ilyen módon is egymàshoz tartozni ( hivatalosan). De a hàtam közepére se kívànom, hogy gyerekem legyen, soha nem akartam, és a férjem sem. Fàrasztóak, sok velük a macera, sokba kerülnek, sokszor idegesítőek is. Nem vàgyik egyikünk se szaros pelenkàkra, se alvàsmegvonàsra, éjjel- nappali visítozàsra, se dackorszakra, se kamaszkorra, se semmilyen nyűgre ami a szaporodàssal együtt jàr. De kötetlen, boldog életre, a kedvesemmel töltött sok időre, szabadságra igen, és egy gyerek ebbe nekünk nem fér bele.
Semmit nem utálok jobban ezen a világon a gyerekeket. Jelenleg épp az tesz boldoggá, hogy nincs, ezért nyugodtan élhetek szabad életet, és csak magamért vagyok felelős, senki másért nem.
Azt meg nem értem, miért ne lenne magánélete valakinek attól, hogy nem akar gyereket meg házasságot? Párja ugyanúgy lehet neki is! :) Szerencsére sokan nem vágyunk a kettőből egyikre sem, így tudunk egymással ismerkedni, nem kell kompromisszumot kötni senkivel ilyen téren.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!