Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy, hogy nem szeretne gyereket? 29 éves férfi vagyok, de egyáltalán nem vágyom rá.
Figyelt kérdés
Vannak terveim, amiket szeretnék megvalósítani, ezek mellett pedig nem engedhetnék meg magamnak egy gyereket, illetve nem is érzem magam apa típusnak, nem tudnék mit kezd egy gyerekkel, nem is hiányzik, hogy legyen. Van egy szép párom, ő 25 éves, már 4 éve együtt vagyunk. Jelenleg ő sem akar gyereket, de azt mondta később még változhat. Én szeretném vele leélni az életemet, de úgy érzem gyereket nem szeretnék soha.2020. ápr. 8. 08:15
1/31 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy vannak, akik így gondolkodnak... Az élet értelme a család, most gondolj bele, hogy kimaradnál abból a csodálatos érzésből, hogy szülő lehetsz? Hogy van valaki a Földön számodra, akik mindennél többet jelent neked és óvni, védeni szeretnéd?
2/31 anonim válasza:
Igaz, én 10 évvel fiatalabb vagyok nálad (ami miatt nem valószínű, hogy hiteles leszek), de én se nagyon vágyok gyerekre. Nekem is csomó tervem van, sok mindent megvalósítottam, amiről 2-3 éve álmodoztam, és még tovább szeretném ezeket csinálni. Szóval ambiciózus személyiség vagyok, de gyereket tuti nem szeretnék. Megmondom őszintén egy kicsit intoleráns vagyok velük szemben és nem tudok a "nyelvükön" beszélni. Mondjuk általában senki se szeretne 19 évesen, ki tudja, lehet, hogy mire annyi idős leszek, mint most te, megváltozik a meglátásom.
3/31 anonim válasza:
#1 > Ez is igaz, és én se szeretném kizárni annak az esélyét, hogy legalább egy gyerekem legyen egyszer. De meg tudom azt is érteni, aki még ennyi idős korára se szeretne gyereket. A mai világban nagyon kitolódott a fiatalkor, az emberek (jobb esetben) még a 30-as, 40-es éveikben is aktívabb életet élnek. Buliznak, utaznak, felfuttatják a karrierjüket és minden céljukat megvalósítják akár. Egy gyerekkel nagy eséllyel ez mind eltűnhet és egyéntől függően jelentősen megváltozhat az ember élete (negatív, vagy pozitív irányba)
4/31 anonim válasza:
19 évesen inkább nem szólnék ehhez hozzá utolsó
5/31 anonim válasza:
Elso, szerencsere nem te rajtad all kinek mi a legfontosabb.
6/31 anonim válasza:
#2 & #3 > Az igen, jól ki lettem oltva :D. De legalább jól indult a reggelem, ezért hálás vagyok :D
7/31 anonim válasza:
Ja bocs, a 4. részére írtam. Szóval neked vagyok hálás a jó reggelért, nem a saját válaszaimért :D
8/31 anonim válasza:
A 4. válasz a 2. válaszolónak szólt, elnézést
9/31 anonim válasza:
Én sem vágyok rá. Fölöslegesnek tartom össuehozni egyet és kitolni magamból ahelyett, hogy egy olyan gyereket juttassak otthonhoz és családhoz, akiről más lemondott. Ha valaha lesz gyerekem, az nem a sajátom lesz. Ha nem lesz, akkor meg örökség helyett adomány lesz a vagyonomból, na és..
10/31 anonim válasza:
#1: nem mindenkinek az az életcélja, hogy szaros pelenkát takarítson.
Nekem sincs gyerekem, soha nem is akartam, nem is hiányzik az életemből. Nekem más dolgok fontosabbak az életben, mint hogy évtizedekre lekössem magam, és ne csinálhassam azt, amit igazán szeretek.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!