Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy férfi magától sohasem szeretne gyereket?
Nem igaz. Nem mindenki gondolkozik így. Az én férjem sokkal hamarabb jutott el odáig, hogy gyereket szeretne, mint én. Két bátyám van. Mindkettő alig várta, hogy apa lehessen. Egy nagyon kedves barátnőm férje már az első gyereket is nagy örömmel várta de ő volt az, aki könyörgött a feleségének, hogy legyen második minél hamarabb. És még sorolhatnám. Persze ismerek olyat is, mind nőt, mind férfit, aki nem akar gyereket.
Nem lehet általánosítani ebben a dologban (sem).
3as. Nem vagyok férfi, csak épp 1-2 héttel ezelőtt olvastam pl itt egy kérdést, ahol a férfi azért hagyta el a nőt, mert az elinte nem akart utána pedig elvetette a gyereket. Illetve van férfi rokonom, akin látom mekkora szenvedést okoz neki, hogy nem jön össze a baba. Jobban ki van, mint a felesége. Valamint nekem is volt párom, aki felhozta a témát, holott még igen távol voltunk tőle.
Mindemellett hiszek abban, hogy az emberek nem egyformák, attól, hogy a nemük megegyezzik, tehát ebben a kérdésben is gondolhatnak mást más-más férfiak, élethelyzet, kor, kapcsolat függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!