Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy férfi magától sohasem szeretne gyereket?
Nem gyakori, de vannak ilyenek.
Én sem szeretnék. Jó lenne egy párkapcsolat, egy társ, de vannak olyan céljaim, hobbijaim amik fontosabbak jelenleg. Ezek töltik ki az időm javarészét. Ezért időnként meg is kapom hogy miért nincs párom mikor nősülök, de lassan leszrm mit mondanak. Ahol lakom ott a nők is mimd családcentrikusak, ami nekem nem felel meg. Ezért kell mashol keresnem, vahy elköltöznöm a jövőben.
Van négy unokatestvérem, szeretem őket de pár óránál tovább nem tudom elviselni őket. Egyszerűen nekem sok egy gyerek.
Köszönöm kedves 11-es, igen ilyen is van.
Neked is köszönöm 12-es! Szóval, ez egyénfüggő, te inkább ilyen magadnak való vagy és ezért nem szeretnél, értem.
#17:
Elég sok olyan férfit ismerek, akinek a küzdősport az élete, igazi tesztonteron bombák külsőre is.
Ennek ellenére akinek van gyereke, az imádja. Aki edzéseket is tart, az alapból szereti a gyerekeket.
Akiről biztosan tudom, hogy nem is szereti a gyerekeket, az pont az egyetlen meleg fiú haverom.
Talán ideje lenne szétnézni a nagyvilágban, barátokat szerezni, embereket megismerni, és nem egyetlen (deviáns) ember véleménye alapján megítélni mindenkit.
Nem tudom, hogy kid neked ez az ember, de nem biztos, hogy jót akar neked, mikor ilyenekkel etet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!