Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy egy férfi magától sohasem szeretne gyereket?
Ez igazából tök jó hír lenne nekem, aki nőként nem akar gyereket, de ez sajnos nincs így.
"Nekem nagyon bizonygatta a férfi ismerősöm, hogy a férfiak általában így gondolják"
Mert bizonyos férfiak imádják ezt csinálni: többes számban beszélni önmagukról. És meg is tehetik, mert ha megfigyeled, ha nőről jönnek általánosító kommentek, a nők ugranak rögtön, hogy ők nem olyanok, a férfiak meg csak vállat vonnak. De amúgy eszméletlen szép lenne, ha ők, a normális férfiak is leírnák ilyen kommentek alá, hogy ők nem csinálnak ilyet.
Mert leír egy férfi egy kommentet, hogy "hihi, mi a haverokkal felöltöztetjük a ronda testű nőket, na jó, azért leszophatnak, hehe". És lehet, hogy olvassa ezt a hozzászólást 30 férfi, akik normálisak, soha nem tennének ilyet, de mégsem írják le, hogy ők nem. Pedig itt üdítő lenne hallani ezt, hogy ők is léteznek. Jobb arány, hogy 30-ból egy gondolja ezt, minthogy egyből egy.
Most is emberek között vagyok, nem, kedves 80%. Lehet, nem a barátaim, de nekem minden vélemény számít, és pont azért kérdeztem meg itt, hogy ne egy esetleg deviáns ember véleményére alapozzak. Hogy ki ő nekem? Hát... a volt párom, és igazándiból ezért is lett volt, meg sok minden másért. De ez a véleménye is kiábrándított, és kíváncsi voltam, hogy tényleg neki van-e igaza, vagy én gondolom azt, hogy talán vannak más típusú férfiak is.
Még mindig nem tudom biztosan, de már látom a fényt az alagút végén. :)
A férfiaknál, általában később kezdődik a fészek rakás, a gyerek iránti vágy.
A nőknél, pedig 30 környékén (szintén csak általában) viszont bekattan a biológiai óra, mert kifuthatnak az időből. (feleségemen én is láttam)
Én tudtam már pl 22 évesen is, hogy majd szeretnék családot, de persze nem rágtam magamat ezen komolyabban.
30 évesen megházasodtam és ahogy terveztük jön is a gyerek.
Én is várom a gyermeket, bár másképp mint a feleségem : ő mint egy cuki, pihe puha, kedves lényt várja, akit babusgathat.
Persze biztos én is fogom, de én azt a részét várom, amikor taníthatom, megmutathatom a világot majd neki.
Nem, nem igaz.
Legfeljebb, ha szavakon lovagolunk.
pl. János 1:13
(születtek) "..sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjábó.."
Azaz már akkor is akartak gyereket, és csak szépen szólva mondjuk hogy szeretnének.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!