Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyire hatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire hatja meg, ha a nő betegség miatt duci és nem az életmódja miatt?

Figyelt kérdés
Gondolom ha egy férfit a vékony nők érintenek meg igazán, akkor végülis nem számít neki, ha egy duci lány szorgos, sportos és figyel az egészségére, csak a betegségei miatt nem tud fogyni. Ha egyszer duci, akkor duci, a látvány nem stimmel. Inkább egy kevésbé aktív életmódot élő vékony lány, mint egy aktív, de "töltött galamb" nő.
2020. ápr. 6. 19:46
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
24%
Napi 1200-1300 kalória az a te adataiddal durván koplalás, rosszul fog elsülni.
2020. ápr. 7. 07:00
 52/56 anonim ***** válasza:
29%
Semmilyen esetben sem zsánerem ez a típus.
2020. ápr. 7. 20:15
 53/56 anonim ***** válasza:
67%
Akik őszinte válaszokat írtak miért vannak lepontozva? Minden duci arra fogja, hogy beteg. Tudom, tesóm is dagi, állítólag hormon problémái vannak, de láttam mennyit zabál. Amúgy nagyon szeretem. Annyiszor tapasztalom ezt, h azért kövérek ,mert zabálnak, nem azért mert betegek
2020. ápr. 7. 20:40
 54/56 A kérdező kommentje:
Orvosi papírral tudom igazolni, hogy pajzsmirigy alulműködésem és IR-em van(illetve a szövődményeik). Ahhoz nincs közöm, hogy más hazudozik magáról.
2020. ápr. 8. 21:04
 55/56 A kérdező kommentje:
Valami most történt, sikerült lefogynom 5-6kg-ot 2 hónap alatt, most már csak 67-68kg vagyok. Lehet mégis van remény?
2020. aug. 25. 12:13
 56/56 anonim ***** válasza:
44%
Miért, valakinek megtetszettél?
2020. aug. 25. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!