Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyire hatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire hatja meg, ha a nő betegség miatt duci és nem az életmódja miatt?

Figyelt kérdés
Gondolom ha egy férfit a vékony nők érintenek meg igazán, akkor végülis nem számít neki, ha egy duci lány szorgos, sportos és figyel az egészségére, csak a betegségei miatt nem tud fogyni. Ha egyszer duci, akkor duci, a látvány nem stimmel. Inkább egy kevésbé aktív életmódot élő vékony lány, mint egy aktív, de "töltött galamb" nő.
2020. ápr. 6. 19:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
#27 vannak keretek, amit követnem kell és azon belül mozoghatok. Próbálok kísérletezgetni azzal, ami másoknak bevált, de eddig az én testem nem reagált semmilyen módon egy étrendrváltoztatásra sem. Az a tapasztalat, hogy nem egységesek a tapasztalatok. Ami egyik betegnek bejön, a másiknak nem.
2020. ápr. 6. 20:31
 32/56 anonim ***** válasza:
19%
Nem a betegsege miatt duci hanem mert zabal es lusta mozogni. Erdekes hogy a koncentracios taborokban senkinek nem volt olyan betegsege hogy duci lett volna, ja, ok nem zabaltak.
2020. ápr. 6. 20:33
 33/56 A kérdező kommentje:
#29 ismerem ezt a mondást, de ne felejtsétek el, hogy az auschwitzi "étrendbe" belehaltak az emberek. Nekem sem megoldás, hogy esővízen éljek, mert az ugyanúgy káros, mint a mértéktelen zabálás.
2020. ápr. 6. 20:33
 34/56 anonim ***** válasza:
64%

#33. Az auswitzi példa arra hivatott rámutatni, hogy nincs olyan szervezet, ami kalória mínuszban hízik.

Annyi van, amiben kimondtad a kulcsszót, hogy mindenkinek más válik be, te még keresed ami neked beválik. Lesz ami be fog.

A másik, hogy a súlyod csalóka, a centiket nézd inkább. Aktív sportolóként lehet rajtad 3-5kg mozgósúly a fejlettebb izomzat miatt. (1 rész cukor kB 3 rész vizet vonz magához, a cukrot raktározza a vázizomzat).

2020. ápr. 6. 20:39
 35/56 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként feldobhatnál egy képet tényleg valahova (az egész arcot/fejet levágva, nem az a lényeg). Kiváncsi lennék, milyen amikor valaki ennyit mozog, de mégsem vékony. Nekem inkább sportos alkat ugrik be erről, az meg nagyon csinos.
2020. ápr. 6. 20:41
 36/56 A kérdező kommentje:

1200-1300 kalóriát eszek, ami mínuszban van az aktivitásom miatt(és a súlyom miatt).

Nemrég vettem földet, 800m^2-t, elkezdek magamnak termeszteni, hogy egészséges nyersanyagokhoz jussak hozzá, most ez a tervem, de a számokkal is játszom, meg a étellel is, amit eszek.

2020. ápr. 6. 20:48
 37/56 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék feldobni.
2020. ápr. 6. 20:48
 38/56 anonim ***** válasza:
95%
Hát a kinézet az első ha ránézel valakire és általában senki se arra gondol h betegsége van, persze az se mindegy hogy mennyire duci/duci sportos / akármi. Mert ugye ez mindenkinál mást jelent.
2020. ápr. 6. 20:53
 39/56 anonim ***** válasza:
68%
Akkor meglátod lesz eredmény.
2020. ápr. 6. 20:54
 40/56 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy komolyra fordítva a szót akkora baj nem lehet, intelligensnek tűnsz és nem is vagy egy lusta cél nélküli naplopó (sportolsz, termelsz, stb).

Nyilván lesznek akiknek nem jön be a külsőd, de ilyen mindenkivel előfordul, nem ugyanaz a zsánere mindenkinek. Nem azzal kell foglalkozni akinek nem jössz be, hanem azzal akinek igen.

Szokták mondani, hogy külső megfog, belső megtart. Na most nyilván a megfogás részben lehet hogy hátrányos vagy, de a magtartással szerintem már nem lesz baj.

2020. ápr. 6. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!