Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyire hatja meg, ha a nő betegség miatt duci és nem az életmódja miatt?
Amúgy Magyarországon például kb 4% azok aránya, akik hormonproblémák miatt vannak elhízva.
Ti találkoztatok már olyan kövér nővel, aki nem ebbe a 4%-ba tartozik?
Linkelj egy kepet h mennyire vagy kover, sok lany koverebnek latja magat, az is jo ha masrol kuldesz aki a testalkatodnak megfelel.
Am vegso soron mem szamit, ha valaki pl azert ken magara szart mert gyerek koraban megeroszakoltak attol meg nem lesz vonzo hiaba sajnalja az illetot az ember.
Tehát akkor... csak nem azt mondjátok, hogy... nem az egészséggel, egészségtelenséggel van bajotok, hanem a kinézettel?????? Ilyen nem lehet, a férfiak nem ilyenek! Csak mi nők vagyunk ilyenek!
A világom darabokban.
Ma 16km-t futottam 163 centis és 73kg-os nőként, futóversenyeken szoktam indulni, én a teljesítményem alapján sportosként tekintek magamra és kajakban is simán leevezek egy velem egykorú felkészületlen férfit. Szóval nekem ez a sportos, mikor valaki bírja a terhelést.
#10 sajnos nem, ha anyagcserezavara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!