Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyire hatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire hatja meg, ha a nő betegség miatt duci és nem az életmódja miatt?

Figyelt kérdés
Gondolom ha egy férfit a vékony nők érintenek meg igazán, akkor végülis nem számít neki, ha egy duci lány szorgos, sportos és figyel az egészségére, csak a betegségei miatt nem tud fogyni. Ha egyszer duci, akkor duci, a látvány nem stimmel. Inkább egy kevésbé aktív életmódot élő vékony lány, mint egy aktív, de "töltött galamb" nő.
2020. ápr. 6. 19:46
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
64%
Nőket mennyire hatja meg, ha egy férfinek betegség miatt ronda az arca?
2020. ápr. 6. 20:00
 12/56 anonim ***** válasza:
17%
Mi az a betegség, 11?
2020. ápr. 6. 20:01
 13/56 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy Magyarországon például kb 4% azok aránya, akik hormonproblémák miatt vannak elhízva.

Ti találkoztatok már olyan kövér nővel, aki nem ebbe a 4%-ba tartozik?

2020. ápr. 6. 20:02
 14/56 anonim ***** válasza:
29%

Linkelj egy kepet h mennyire vagy kover, sok lany koverebnek latja magat, az is jo ha masrol kuldesz aki a testalkatodnak megfelel.

Am vegso soron mem szamit, ha valaki pl azert ken magara szart mert gyerek koraban megeroszakoltak attol meg nem lesz vonzo hiaba sajnalja az illetot az ember.

2020. ápr. 6. 20:02
 15/56 anonim ***** válasza:
40%

Tehát akkor... csak nem azt mondjátok, hogy... nem az egészséggel, egészségtelenséggel van bajotok, hanem a kinézettel?????? Ilyen nem lehet, a férfiak nem ilyenek! Csak mi nők vagyunk ilyenek!

A világom darabokban.

2020. ápr. 6. 20:04
 16/56 A kérdező kommentje:

Ma 16km-t futottam 163 centis és 73kg-os nőként, futóversenyeken szoktam indulni, én a teljesítményem alapján sportosként tekintek magamra és kajakban is simán leevezek egy velem egykorú felkészületlen férfit. Szóval nekem ez a sportos, mikor valaki bírja a terhelést.

#10 sajnos nem, ha anyagcserezavara van.

2020. ápr. 6. 20:04
 17/56 anonim ***** válasza:
19%
Elég sokat futok, elég sok emberrel, és ilyen nem nagyon van amit te mondasz, legalábbis nem 40-50 alatt, amikor még normális a metabolizmus
2020. ápr. 6. 20:08
 18/56 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok számtalan Facebook csoportban, ahol agnyagcsere betegséggel küzdők gyülekeznek, és nagyon sok a huszonéves nő, akiket már gyógyszerezni is kell. Szóval vagyunk szép számban. De nem mindegyik kövér. Egy vékony lánynak is lehetnek ilyen betegségei.
2020. ápr. 6. 20:12
 19/56 anonim ***** válasza:
67%
Nincs vita köztünk kérdező, én is teljesítmény alapján mondanám magamról. Ez csak akkor bukik, ha más szemszögére vonatkozik a kérdés és nem a miénkre. Ezzel a dumával csak nagy az arcom ahhoz képest, hogy "gebe" vagyok (te meg duci). Érted mit mondok...
2020. ápr. 6. 20:13
 20/56 A kérdező kommentje:
#19 értem, de szerintem itt lehetett érteni, hogy mire gondolok :) ha nem, akkor most a válaszaimban tisztáztam
2020. ápr. 6. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!