Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfi ennyire tökéletes? Nektek is annak tűnik? Férfiak és nők véleménye is érdekel.
Belső:
Komoly, felelősségteljes, megbízható, akivel tervezni lehet a jövőt
Udvarias, figyelmes, kedves, mosolygós, humoros
Intelligens, értelmes, nyitott
Rend-és tisztaságszerető, igényes a környezetére
Férfi létére elég házias, tud főzni is
Nem iszik, nem dohányzik
Szereti az állatokat, a természetet, fontos neki a család
Külső:
Hibátlan, szimmetrikus arc, gyönyörű szemek, fogak, és mosoly
Nagyon szép haj és az arcformájához tökéletesen illő fazon
Esztétikus, fitt test, nem szétgyúrt, nem hájas, nem vékony, pont tökéletes
Ápoltságra, higiéniára sokat ad, de egyáltalán nem piperkőc
Egyszerű, modern, letisztult, igényes, férfias öltözködés
Ami néhányaknak hátrány lehet vele kapcsolatban, de nekem egyáltalán nem, sőt néhány még előny is:
Nem magas
Visszafogottabb, csendesebb, introvertált, nem az a nagydumás, társaság közepe macsó típus
Nincs diplomája
Nem gazdag
A szerelmemről van szó egyébként és bocsi hogy hosszú lett, jól esett kicsit eldicsekednem vele :D
Ti is olyan tökéletesnek látjátok, mint én? :D Jó én nyilván más "szemmel látom", szó szerint, de azért érdekel.
Eléggé "nesze semmi, fogd meg jól" leírás. Túl általános.
De egyébként sem az eseteim az ilyen Mr Grey típusú pasik. Szeretem, ha valakiben van egy kis élet és nem hal bele egy korsó sörbe vagy arra, ha felugrik rá egy kutya. Az ilyen tű élesen beállított pasik a leghisztisebbek és a leginkább rugalmatlanok.
Az hogy nem gazdag az miért előny? 😂
Ilyen buta kérdést, édes istenem.
#3 Én lány vagyok, lásd utolsó előtti bekezdés.
#4 Nem tanulatlan, nem csóró és nem kertitörpe. Mint írtam, intelligens és értelmes. Normális, stabil munkája van, és tőlem kb.12-14 centivel magasabb.
#6 intelligenciaszinted még hagy némi csiszolnivalót maga után.
#7 én nem igy tapasztaltam, azelőtt nem ismertem meg hozza hasonló férfit. Talán a harmincas korosztályban jobban vannak olyanok, akik megbízhatóak, felelősségteljesek, és komolyan lehet velük tervezni, de a huszonėvesek közt én ezt elvetve tapasztaltam. Akiknél mégis, ők pl.nem tetszettek külsőre, vagy más bökkenő volt. Ő nagyon különleges nekem.
#8 egy szóval sem írtam, hogy soha egy kortyot nem iszik, ez így egyáltalán nem állja meg a helyét. Nem is minimálbéres, stabil, jó munkája van, amit szeret. A gyerekvállalás még nem téma, még viszonylag friss a kapcsolatunk. Nem a gyerekekre értettem a családot. Nekem is nagyon fontos a család, gyerekeken viszont abszolút nem is gondolkodom, még fiatal is vagyok hozzá.
#10 igen tudom, és nagyon megbecsülöm, nekem ő tényleg a legdrágább kincs, tökéletes.
Többieknek: egyáltalán nem Mr.Grey típusú. Isten őrizz. Ahogy írtam, szereti az állatokat, a buta kutyás példádat nem értem. Sörözni is szokott. A "Nem iszik" nem tudom mióta jelenti azt, hogy soha egy kortyot sem.
Nem, nem hallgatunk együtt, izgalmas minden együtt töltött perc. Miért is lenne előny, hogy nem gazdag? Ezt nem írtam, ahogy az ellenkezőjét sem. Egy biztos, ezerszer inkább egy nem gazdag, de normális értékrendű és jóképű férfi, mint egy gazdag, de beképzelt, komolytalan, átlagos kinézetű.
Köszi mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!