Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől váltakozik így egy férfi véleménye?
Van egy férfi ismerősöm (tulajdonképpen egy baráti társaságba járunk) és egy közös barátunk mesélte, hogy az illető nagyon oda volt múltkor értem, neki magyarázta, hogy miket tenne velem (természetesen szexuális dolgok), máskor meg azt mondta neki rólam, hogy nem utasítana el, de semmi extra nincs bennem.
Mitől lehet az, hogy egyszer egy férfi teljesen rá van gerjedve egy nőre, egyszer meg majdhogynem semlegesen nyilatkozik róla?
Ezek csak szavak. Az első esetnél olyan volt a szitu, hogy azt kellett ecsetelni ő mekkora császár az ágyban és hogy megkaphatna egy ilyen nőt. A második szituban meg nem volt rólad pozitív valakinek a véleménye, és ezért ő is negatívabban nyilatkozott.
Tipikus szélkakas, azt mondja mindenkiről amit az adott helyzetben várnak. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valójában hogy viszonyul hozzád, kicsit se érdekled.
Mindkettő szitunál kettesben iszogattak a közös barátunkkal. Ő pedig biztosan nincs rossz véleménnyel van rólam.
Ettől függetlenül lehet igazság abban, amit írtál.
Már bocs, de nem hangzik valami hízelgőnek az sem, ha valaki azt ecseteli, hogy milyen szexuális dolgokat művelne velem.
Szerintem ettől még nincs oda érted, valószínűleg be volt indulva, épp kanos volt, amikor ilyesmikről fantáziált.
A férfi oda van egy nőért, ha el tudja képzelni őt párjaként, és nem csak szexuális kalandot lát benne.
Miért kellene bármilyen választól is boldognak lennem?
Engem nem érdekel ez a férfi, pusztán nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben mi játszódik le egy férfi fejében. Jó lenne, ha a válaszok is ez alapján születnének, nem kell többet látni a kérdésembe, mint ami.
Szerintem mas szavakkal, mas kontextusban, de ugyanazt mondta. Tehat megutod azt a mercet, hogy el tudna kepzelni veled barmit, de nem tart egy olyan nonek, akit ne cserelne egy jobbra, ha ugy adodik. Es ez nem feltetlenul csak a kinezetre vonatkozik, eleg egy a hobby-jahoz jobban passzolo noszemely, vagy csak egy vidamabb termeszetu holgy. Nem tunik egy komoly embernek, legalabbis valamivel meg kell tudnod fogni, hogy ne nezegessen masfele.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!