Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfi ennyire tökéletes? Nektek is annak tűnik? Férfiak és nők véleménye is érdekel.
Belső:
Komoly, felelősségteljes, megbízható, akivel tervezni lehet a jövőt
Udvarias, figyelmes, kedves, mosolygós, humoros
Intelligens, értelmes, nyitott
Rend-és tisztaságszerető, igényes a környezetére
Férfi létére elég házias, tud főzni is
Nem iszik, nem dohányzik
Szereti az állatokat, a természetet, fontos neki a család
Külső:
Hibátlan, szimmetrikus arc, gyönyörű szemek, fogak, és mosoly
Nagyon szép haj és az arcformájához tökéletesen illő fazon
Esztétikus, fitt test, nem szétgyúrt, nem hájas, nem vékony, pont tökéletes
Ápoltságra, higiéniára sokat ad, de egyáltalán nem piperkőc
Egyszerű, modern, letisztult, igényes, férfias öltözködés
Ami néhányaknak hátrány lehet vele kapcsolatban, de nekem egyáltalán nem, sőt néhány még előny is:
Nem magas
Visszafogottabb, csendesebb, introvertált, nem az a nagydumás, társaság közepe macsó típus
Nincs diplomája
Nem gazdag
A szerelmemről van szó egyébként és bocsi hogy hosszú lett, jól esett kicsit eldicsekednem vele :D
Ti is olyan tökéletesnek látjátok, mint én? :D Jó én nyilván más "szemmel látom", szó szerint, de azért érdekel.
Képet nem küldök.
A legelső pontból kiderül, hogy nem hűtlen. Előttem egyetlen kapcsolata volt, egy hosszú, 6 éves, eljegyzéssel, és őt csalták meg...egy ilyen főnyereményt.
Nem is narcisztikus. Nem kell benne mindenáron hibát keresni. Ami talán valakiknek negatívum, azt leírtam.
Francba hogy bezárták az iskolákat.
A kis retardáltak idejönnek kérdést írogatni...
Mindenkinek más a tökéletes. “Nem iszik” tehát soha egy pohár bort nem lehet vele meginni. “Fontos neki a család” tehát gyereket is akar gondolom, nekem ez már nem kéne. “Nem magas” nálam ez hátrány. “Csendes, introvertált” Kérdés, hogy mennyire az. Csak nem szószátyár, vagy meg sem mer szólalni/antiszociális? “Nincs diplomája” Alapvetően nem lenne ezzel baj, de személy szerint általában a diplomás emberekkel találom meg a közös hangot. “Nem gazdag”. Ő dolga. Csak ne minimálbérért tengesse az életét.
Szóval nem, számomra egyáltalán nem tökéletes a palid és valószínűleg külsőre sem nyerné el a tetszésem. Ez a nem jó, de nem is tragikus kategória, pont barátzónába való.😀 De gondolhattad volna, hogy csak számodra (meg max az anyjának) tökéletes, másoknak nem sűrűn.
4: A tanulatlan az honnét jött? Fogalmad sincs, hogy mit dolgozik. Az, hogy valakinek nincs diplomája nem jelenti azt, hogy tanulatlan. Számos szakma van - első sorban infós - ami tudást és sok tapasztalatot igényel, viszont nem kérnek papírt álláskereséskor, mert fontosabb a jó portfólió. Simán el lehet helyezkedni papír nélkül programozóként, 2D vagy 3D grafikusként, hogyha el tudtad sajátítani a tudást otthon. (Ami nem lehetetlen, főleg utóbbi kettő esetében, hiszen nálunk nem tanítják a felsőoktatásban, 3D-t legalábbis biztosan nem. Különböző képzések persze vannak, de nem az ott szerzett papír a lényeg. ) És az is könnyen lehet, hogy ezen emberek többet keresnek és megbecsültebbek, mint sok diplomás. :)
Meg hát természetesen sok mást is elsajátíthatott, de nem magyarázom tovább, felesleges. :D
Szerencsés vagy,becsüld meg ! :)
Ritka az ilyen ember ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!