Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert valtozik meg egy ferfi velemenye ilyen gyorsan?
Nem mindig szívtelen az illető vagy nem érdekli ahogy az 1-es mondja.-...
sokszor gyakoribb az amit a 2-es ír...
Kedves aranyos vágyik rád, veled akar lenni, csak téged akar, és mindent megtesz érte, de eltelik 1 hónap....TALÁLKOZÁS NÉLKÜL és valószínűleg te sem nyújtottál elég érdeklődést iránta.
Így az ember lelkesedése és kedve hamar elszáll, és már inkább dühös és morcos lesz, másképp csalódott....és talán jogosan.
1-es. Ha nem erdeklem akkor korabban miert viselkedett volna igy?
2-es. Nem egeszen ilyen egyszeru a sztori hogy keresnem kellett volna. Privatba elmeselem ha gondolod.
Egy hónap az gyors?
Már más érdekli.
Nem a véleménye változik, hanem a hozzáállása.
A cégünknél dolgozó fiatal recepciós csajnál pontosan tudom mikor van pasija és mikor nincs mert egészen máshogyan kommunikál a férfiakkal. Szerintem tudatosan csinálja, de mint külső szemlélő nagyon kiábrándító.
Valószínűsítem, hogy a kérdéses férfi összeszedett valakit és így tovább nem pazarolja más nőkre az energiát feleslegesen, mondhatni levegőnek nézi őket.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!