Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Puzsér R. mennyire tetszik nektek mint férfi? Elég szókimondó, határozott véleménye van mindenről nem?
Deklaráltan hímsoviniszták alapból kilőve. Egyébként egy idegbeteg, kötekedő hangulatember, továbbá számomra a külseje (több okból) is borzalmas.
Nem igazán értem, hogy pusztán azt, hogy valaki rendelkezik valamiféle értékelhető intellektussal, miért kellene kivételes, kihagyhatatlan, minden más emberi hibát elhomályosító erénynek tekinteni.
#1 Ha valóban meghallgattál volna bármit is Puzsértól, akkor pontosan tudnád, hogy rohadtul NEM hímsoviniszta!(vagy csak nem vagy tisztában a szó jelentésével).
Sőt, teljes mértékben a nemek közötti egyenlőségben hisz.Egyedül a pozitív diszkriminiációt ítéli el, ami sztem egy teljesen normális hozzáállás ehhez a témához.
Sok hülyesége van a Puzsérnak, sok mindenben nem értek egyet vele, de azért ne húzzunk már rá olyan bélyegeket, ami nem is igaz!
"Sőt, teljes mértékben a nemek közötti egyenlőségben hisz.Egyedül a pozitív diszkriminiációt ítéli el, ami sztem egy teljesen normális hozzáállás ehhez a témához."
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!