Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha csak talonban tartoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha csak talonban tartotok egy lányt, akkor mennyire tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Ez engem is érdekel.
2019. okt. 13. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
11%

nekem tetszik, azért kezdek ki vele.

budapesti férfi

2019. okt. 13. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Kólával még elmegy. Mennyire tartja magát az a nő, aki arra vár, hogy mikor szabadul fel ez a férfi?
2019. okt. 13. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Talonban? Nos semmikeppen sem tetszik annyira, hogy neki jo legyen, ahogy O szeretne. Dugasra jo, mert mondjuk bejon de megsem annyira, hogy komolyan vegyem vagy komolyan tervezzek vele. Szoval ez ilyen megalazo szerep szerintem, nem tul egeszseges a lanyra nezve. Szerintem tiplizzen, ne hagyja magat hitegetni. Ui: sosem tartottam “talonban” lanyokat, de volt olyan akit nem vettem komolyan es mondjuk kanos voltam rairtam hatha lesz szex, de aztan megint eltuntem mert mas, fontosabb lanyok jottek a kepbe. Persze mondhatjuk, hogy szemetseg de amennyi csaj engem regen levegonek nezett, hogy meno macsokkal jarjon igy gondoltam en is megengedhetem mar magamnak, hogy fordult a kocka. Farkas torvenyek uralkodnak manapsag parkereses teren ez teny :D Regen volt 3 falu ahonnan szokoevente mozdult ki Pista ba, onnan nem volt nehez osszeszedni egy Marika nenit es boldogan elni orokkon orokke, manapsag nagyon mas.

Elkalandoztam... Szoval a talonba tartott csaj max dugasra jo sosem fogjak komolyan venni, ergo kerulendo szerep!

2019. okt. 13. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehetne már nálam is talonban valaki😉
2019. okt. 14. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Nyilvan annyira, hogy meg meg tudja dugni, ha olyan helyzet jon. Ugye nem azert kerdezed, mert ennyi eleg neked, hogy egy ilyen ala befekudj? Mert akkor buta vagy, mint a fold...
2019. okt. 14. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez érdekes szitu, de sajnos most én is ebben vagyok. Konzervatív nézetűnek tartom magam, s miután elváltam 10 éves kapcsolat után(sikerült kifognom egy nárcisztikus önző libát, de most nem ez a lényeg, más megoldás nem maradt), muszáj volt visszatérnem a társkeresésbe. Tinderen és társain azt láttam, hogy iszonyatosan fennhordják a 26-32 év körüli nők az orrukat, nagyon sokuk gyerekkel, vagy hasonló beképzelt (ki ha nem én) nők vannak fent kénytelen voltam nem hibátlan nőkkel is ismerkedni. Mivel ezeknek az embereknek 90% felszínes, önző, olyan mint azok a lányok akik itt a gyakorikérdéseken is válaszolgatnak, más kaliberű nőkkel is ismerkedtem. Nem hiszem, h nincs értelmes, érző nőnemű lény. Belefutottam vkibe. Nem top, nem instagram némber, de nem is csúnya. Mivel nincsenek balhék, minden rendben, sőt picit talán unalmas (a volt házasságomhoz képest, de mi nem lenne az) így nem tudom, hogy ez csak a kontraszt miatt van, vagy azért mert nem egyenesen látok. Így várok... Nem feszegetem a dolgot, nem hagyom el, nem csalom meg, de nem is ragaszkodom hozzá. Azt tudom, hogy jó anya lenne, s ez számomra fontos. Viszont ha teherbe esik, akkor ő lesz az, ha nem, vagy elhagy, akkor nem ő. Ez van. Én még egyszer tűzbe nem teszem a kezem senkiért, de gerinctelen sem leszek. Még mielőtt leírnának a madamok h a lúzer, hozzátenném magas, sportos vagyok, soha nem volt anyagi gondom, s kb luxusban élhetek önerőmből. De ez a homlokomra nem fogom kiírni, így az instamajmok nyugodtan csak villogjanak a lúzerjancsikkal.

32f

2019. okt. 14. 13:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kedves 6-os, szerintem az a buta, aki mindenféle háttérinfó nélkül minősít másokat. El lehet dönteni, melyikünk az.:)

2019. okt. 14. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
#8 nalam eldolt, mert nem sikerult ertelmezned, amit irtam. :) Kerdeztem, nem minositettem egybol; de latom, betalalt. Sebaj, jo tanulopenz lesz.
2019. okt. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!