Csak nekem tetszik rendkívüli módon ennek az írásnak a szókimondó, őszinte mivolta? Főként huszonéves, magányos férfiak véleményére vagyok kíváncsi.
Valamint az idézetnek, ami a posztoló aláírásában szerepel:
"Trying to fix yourself is literally a race against the clock. It's a catch 22. By the time you've fixed all the flaws that prevented you from slaying, you will have lost the one thing most essential to slaying in the first place -- youth."
Ez nem szókimondás, ez csak borzalmas frusztráció valami szerencsétlen részéről, aki képtelen megbirkózni azzal, hogy mások sikeresebbek, mint ő.
"If you didn't have a teenhood like Hayes Grier, filled with lots of friends, loads of teen love, and internet fame, your life is pretty much not worth living."
A valaha élt 50 milliárd férfiből kb. 100 db volt tizenévesen internetes celeb, aki népszerűségben meg hírnévben úszva kúrogatott jobbra-balra. Komolyan azt hiszitek, hogy a többi 49999999950 férfi élete totál értelmetlen volt?
Kászálódjatok ki az irigységből meg az önostorozásból, aztán kezdjetek magatokkal valamit, bazzegh.
Nem látok egészségtelen irigységet, csak realizmust és a felismerést, hogy milyen nevetségesek, akik huszonévesen önkénytelen szüzek, köztük én. Az internet csak szimbólum, a hangsúly a "friends" és a "teen love" részen van. Az biztos, hogy írás alapgondolata vitathatatlan.
A 25+n éves önkénytelen szűz férfi az óra ellen harcol, és ha megnyeri a harcot, egy nő lehet a jutalma, akinek a vadabb, szebb, egészségesebb változatával kedvére elszórakozhatott valamelyik helyi Hayes Grier, és nem kellett neki hozzá se diploma, se autó, se állás, se saját lakás.
Ő úgy ahogy volt méltó volt jó volt, mi ha a belünket kidolgozzuk, méltók lehetünk a maradékára.
Irigyeljük-e őket? Ha nem irigyelnénk, az csak is az elmebetegség jele lehetne, de szerintem az irigységgel nincs semmi baj, ameddig nem csap át gyűlöletbe, én pedig egy csepp gyűlöletet nem érzek. :)
menj el qrvázni, ha ennyire kivagy éhezve.
csajozás = nagy számok törvénye. Van nő a bolygón, menj azt keresgélj. sírásodra, meg a hisztidre senki nem lesz vevő.
amúgy nem értek egyet ezzel amit írt. Nekem igen is sokat ér az élet, szex meg barátnő nélkül is!
Az írás egy önsajnáltató szar. Eleve mondjuk nem értem, hogy az oldal címe szerint utálják a ribiket, közben ribikre vágynak, közben istenítik ezt a Griert, akiről eddig nem hallottam, de a leírás alapján a földkerekség egyik legnagyobb ribije.
Előző, te meg ne ringasd magad tévhitekbe, én is voltam a te helyzetedben, azóta is fiatalabb barátaim voltak mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!