Van köztetek olyan huszonéves, akinek a mai napig olyan az élete, mintha 16 lenne?
"Hiányzik a tinikor, szeretném visszakapni."
Én is. Viszont én 56 vagyok. :-DDD
Sajnos biztos más is jár ebben a csipöben.De nincs másik élet,másik világ csak ez az egy van és belöled is egy van,szoval nincs más megoldás fel a fejjel és elöre!Ne félj a kudarctol,ugye a csapatod sem nyerhet öröké,de gondolj arra,hogy eljön még a Te idöd is!Cselekedj
21/F
Ne aggódj! Én is a 30-as éveimben kezdtem el IGAZÁN ÉLNI. És nem, nem érzem, hogy elkéstem. :)
41/N
"se egy jó állás"
Amíg az ember nem vállalkozó, addig minden alkalmazotti munkáért alul lesz fizetve.
"amiből pénz lett volna a költözéshez"
Nem akarok költözni. Kb 3 millióm fekszik a családi házban. Ha költözöm, azt csakis saját hitelmentes házba vagy a temetőbe teszem.
"se párkapcsolat"
Nincs. Sz@r életbe miért rángassak bele mást, akinek más mellett jobb élete lenne. Amúgy sincs jelentkező már évek óta.
"se baráti kör"
Sosem voltak barátaim, max ismerőseim. Nem voltam sosem társasági ember.
Szülőktől akkor sem fogadnék el segítséget, ha tudnának adni.
Nekem is voltak hasonló érzéseim, most 20 vagyok.
Pont emiatt, annyi minden kimaradt, őszintén mondom, én 15-nek érzem magam. :)
Nekem munkám nincs, helyette rokkantnyugdíj van.
Elköltözni nem csak anyagi okok miatt nem tudtam, hanem mert (betegen is) nekem kell idős Apámat ápolnom.
Párkapcsolatom nincs.
Templomba járok, az ottani Bibliakörből van néhány barátom.
Hála Istennek, Ők nem csak haverok, hanem igazi barátok, akikre a nehézségek között is számíthatok.
Nem vágyom vissza kamasz koromba (az volt életem legszörnyűbb időszaka); inkább életkoromnál idősebbnek érzem magam.
39/F
Szia!
Nekem is hasonló a problémám mint neked.
Állásom még nincs bár még csak 1 hónapja végeztem a suliban csak lesz valami :)
Barátom sajnos még sosem volt..
Barátnőim vannak de ők elfoglaltak mind a pasijukkal vannak.
El szeretnék már költözni itthonról mert 23 évesen már rossz itthon. Csak nincs hozzá pénzem.
Én nem érzem magam tininek de akkor még jobb volt mert ezek a problémák nem fenyegettek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!