Van itt olyan, akit elhagytak a barátai és nincs élete huszonéves fiatal létére?
Nem úgy értettem az antiszociálisat, hogy abszolút nem beszélgetek senkivel, mert sok olyan ember van, akikkel jól elvagyunk, eldumálunk, elhülyéskedünk, de ettől még nem tartom őket a barátaimnak, inkább csak nagyon jó ismerősöknek. A barátsághoz viszont a beszélgetésnél több kell.
A fiúknál meg naná, hogy totál más minden, néha én is lennék fiú, mert valahogy könnyebben megy ez a barátkozós dolog nálatok :D De már egy jó ideje inkább kerülöm a fiúkkal való haverkodást is, mert a fiúk meg mindig többet gondolnak bele a kapcsolatba, mint én, nem tekintenek barátként rám teljesen, úgy meg nem az igazi.
A "nézzük el a barátaink hülyeségeit" dolgot sem úgy értettem, hogy valaki egy aprót hibázik és akkor vége a barátságnak. Hiszen emberek vagyunk, hibázunk, és mindenkinek megvannak a maga hülyeségei, ez tény. De nekem sajnos eddig mindig olyan barátok jutottak, akik nemcsak egy kis hibát követtek el a barátságban. Én a barátaimat nem szoktam becsapni, a titkaikat elárulni, kihasználni őket, kunyerálni tőlük pénzt, kaját, nem szoktam őket a csicskásaimként kezelni, és nem szoktam őket kibeszélni a hátuk mögött. Az ilyen nem barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!