Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, akit elhagytak...

Van itt olyan, akit elhagytak a barátai és nincs élete huszonéves fiatal létére?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 22:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

5 Ezt sajnos én is elmondhatom magamról. Tele voltam olyan emberekkel, akik önzőek voltak, erőszakosak, nem hallgattak meg soha, sőt, egy nyamvadt mondatot nem tudtam úgy elmondani, hogy ne vágjanak bele, főleg magamról...én mindent eltűrtem nekik, mert tudtam, hogyha ők nincsenek, akkor nincs senki és nagyon nem bírom a magányt. De amikor már nagyon durva dolgokat követtek el ellenem, akkor már elszakadt a cérna, befejeztem velük. Volt ott pletykálkodástól kezdve minden, nem egyszer fordult elő, hogy pofátlanul cserben hagytak, amikor szükségem lett volna rájuk. Amióta velük megszakítottam a kapcsolatot, azóta viszont nincs senkim. És sajnos egy jó darabig el is veszítettem a bizalmat az emberekben, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem próbáltam meg barátkozni senkivel. Ennek meg van az eredménye, elmagányosodtam és jó lenne ezen változtatni...végül is most ez a problémám. Szeretnék normális embereket találni. Nem feltétlenül életre szóló barátot, sajnos egy kicsit én is elvesztettem a hitem az ilyen dolgokban...egyelőre egy olyan embernek is örülök, akivel normálisan lehet dumálni és nem akar állandóan versengeni, meg jobb lenni nálam mindenben. Mert nekem igazából ebből lett nagyon elegem.

6 Szerintem fiúknál sincs ez másképp, ott is vannak rossz barátok, legalább olyan sok, mint lányban. A fiúk is ugyanúgy fúrják egymást, csak ugye nincs rájuk sütve ez a "hisztis" sztereotípia...de én láttam már férfiaknál is olyan dolgokat, hogy hu. Azért annyira nincs sok különbség férfiak és nők között.

2013. aug. 28. 23:14
 12/21 A kérdező kommentje:

9 Köszi, igyekszem én is így hozzáállni...csak néha belefáradok. Nem mintha állandóan ezért harcolnék...csak úgy néha elegem lesz.

10 Az én életem is magányosan telt, de mindig is rühelltem. Ezt nem nekem találták ki:D

2013. aug. 28. 23:15
 13/21 anonim ***** válasza:
20 éves leszek és most döbbentem rá, hogy életem során egyik barátságom sem volt olyan igazi. Életem se nagyon van. 19/F
2013. aug. 29. 00:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok én sem tudom azt elmondani magamról hogy annyi barátom lenne vagy barátnő ismerősöm akikkel úgy elvagyok a minden napjaimba de azt vettem észre hogy tudok mindenkihez alkalmazkodni bár a be képzelt embereket valamilyen szinten kerülöm engem inkább a meg bízhatóságom miatt kedvelnek de mást nem nagyon vettem észre .
2013. aug. 30. 11:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Én pedig úgy gondolom, hogy ha szeretném a barátságot fenntartani, nekem is kell érte tennem. A barátnőim férjhez mentek, gyereket szültek. Semmire nincs idejük. Így én járok el hozzájuk, és nagyon boldogok, hogy van aki rájuk nyitja az ajtót, Várhatnám, hogy Ők csörögjenek rám, de nekik nagyon nincs idejük semmire.
2013. aug. 30. 16:43
 16/21 A kérdező kommentje:
15 Nem mintha én nem tettem volna semmit értük...épp ez az.
2013. aug. 30. 23:56
 17/21 anonim ***** válasza:

most belegondolva lehet nekem sem voltak annyira szoros barátságaim.

bár én pont mielőtt ez az igényem megjött volna a szorosabb kapcsolatra, egyszerűen kisebbségi komplexusomnak hála elmenekültem előlük, mivel azt gondoltam nem érdemlem meg a társaságukat és nyűg lennék csak.

bár van egy lány simerősöm akivel pont a barátság és a több mint barátság határán mozogtak az érzéseim, de féltem és inkább mindenkit eltaszítottam magamtól.

ilyen hátbaszúrós dolgokat pedig nem tapasztaltam eddig, hiszen nekem ezek a tulajdonságok mélyen elítélendőek, agy olyanok felé nem is akarok közeledni.

de igazábl félek megnyílni személyesen ezért nekem még szerintem évekbe tellik mire megbízom valakiben annyira hogy ilyesmiről komolyan beszéljek vele.

vagy felkeresem a régebbi barátom vagy haverom és megbeszélem ezt vele, évek óta nem beszéltünk csak 1-2 szer a buszon ha összefutottunk, de ilyen érzelemkitörésekre nemtudom hogy hogyan reagálna részemről.

szóval én inkább az önmagamnak köszönhető magány állapotában vagyok.

23/f

2013. szept. 1. 02:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én is, sajnos... van családom és munkahelyem, de nincsenek barátaim. Csak a mókuskerék megy. Amit régebben olyan örömmel csináltam, az mára robottá vált. 27 vagyok és elkeseredett, magányos, üres. Szeretnék barátokat, csak valakit úgy megismerni, hogy nem a panaszkodásról szól a beszélgetés, mert a családban is és a munkahelyen is folyton csak a panaszkodást hallgatom, hogy kinek mi a gondja. Jó lenne valakivel csak úgy beszélgetni a semmiről, tökmindegy. Bulizni sem tudok eljárni, de semmilyen közösség nincs a közelben, ahova szívesen elmennék. Járjak kosárfonó klubba? Vagy rejtvényfejtő klubba a nyugdíjasokhoz? Vagy meditálni a buddhistákhoz? Ezek is csak alkalmi kapcsolatok, nem barátok... Egy év alatt két barátom halt meg (egyikük csak jelképesen), a régi barátok meg másik városba vagy országba költöztek. Ez van. Néha nagyon szeretnék meghalni, de azt hiszem nincs kiút, taposni kell a kereket, aztán majd csak letelik ez az élet is. Belül már azt hiszem, meghaltam, már csak a test mozog...
2013. szept. 1. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Együtt éér
2013. szept. 1. 17:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Együtt érzek,kell valami felület ahol megtudjuk hol elérhető a másik,ennyi.
2013. szept. 1. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!