Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus személyiségzavar? Volt valaki hasonló emberrel?
Már régen észrevettem, hogy valami nem oké vele, sokszor el se hiszem, hogy létezik ilyen..
Most nem akarok kisregényt írni, annyi a lényeg, hogy beírtam a keresőbe a nárcisztikus ember milyen, és több különböző oldalon MINDEN igaz volt az én páromra! Mintha csak róla írták volna. Ez egy betegség? Es ezen tenyleg nem lehet segíteni? Akkor ők (a nárcisztikus emberek) sose talaljak meg az igazit? Nemtudom meddig bírom még ebben a kapcsolatban. Az a baj, hogy van egy fél éves gyerekünk is, és iszonyatosan félek, hogy ő ne sérüljön...
Írhatnátok olyanok, akik nárcisztikus emberrel voltatok együtt, nagyon megköszönném.
Ez egy betegség? - Van akinél igen, van akinél korai tapasztalatok általi sérülés.
És ezen tényleg nem lehet segíteni? - Akkor lehet ha Ő is akarja. Pszichoterápiával gyógytható, de ahhoz az ő aktív kooperációja kell.
Igazi - nem, ők sose találnak igazit,mert minden kapcsolatukat lerombolják.
Már az elején is tudtam hogy valami nem oké, de mindig azt hittem velem van a baj. Már kiölte az érzéseimet is.
Félek, ha nagyobb lesz a gyerek, majd neki is beeteti a fejét. Hogy én voltam a sz@r, mert elhagytam őt, pedig ő csak értünk dolgozott, hogy mindenünk meglegyen...
Jaj istenem, ezt a nárcisztikus jelzőt meg a pszichopatát minden nekik nen tetsző emberre rásütik egyesek ma már. A szakma meg fogja a fejét, mikor laikusok azt hiszik, hogy feltalálták a spanyol viaszt, mikor valakit azzal fokoznak le és magukat azzal igazolják, hogy rásütik szerencsétlenre a beteg jelzőt, akivel ugye így másképp lehet bánni, mint egy normális emberrel...
Vidd el párterápiára, ha olyan fontos neked. Attól, hogy rásütsz mindent és a háta mögött spekulálsz értelmes kommunikációs rutin helyett, sem neked, sem a kapcsolatotoknak nem lesz jobb.
Volt ilyennel dolgom. Egy kis nyomozas utan kiderult, hogy nem egy no eletet tette tonkre! Engem is kishijjan tonkretett, alig tudtam magamhoz terni, miutan vege lett. Mindig o volt az aldozat a tortenetben- akit sajnalni kell, en pedig a bunbak! Csak a sajat erzeseivel foglalkozott, hogy en mit erzek, az nem szamitott- mig o jol erezte magat!
Orulok, hogy meg idoben szetmentunk, te pedig menekulj! Ezt a szemelyisegzavart nem lehet gyogyitani!
25 éve ,egy nárcisztikus pszichopata mellett élek.
5 éve derült ki ez az egèsz. Hogy ez a baja.
Már mindent osszedontott körülöttem.
IgY meg itt vagyok.
Lehet kezelni de csak ha nagyon nincs más választás.
Neked kell valtoznod, hogy el tudd viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!