Volt valakinek hasonló? (Xanax)
"Jelenleg semmi bajom, de szívesen folytatnám a szedését." Mert?! A Xanax arra való, hogy rövid távon, max 1 hónapon át szedje valaki, nem évekig, akkor se kedvtelésből kell szedni, hanem hogy az illető átmeneti szenvedése csökkenjen. Tehát értelme nincs annak, hogy szedd.
Már le is szoktál róla tulajdonképpen, akkor mi a baj? Még motivációd is van rá elvileg, hogy ne szedd: akiről írtál, az a bizonyos személy. Én értem, hogy utálod magad, de ha az illető "fontosabb, mint az életed", akkor legyen már a Xanaxnál is fontosabb... (Tudom-tudom, azzal kellene motiválni a kérdezőt, mennyire ártanak a szervezetének a benzodiazepinek, és memóriazavart okoznak, és stb., de ez láthatóan eddig se motiválta, akkor minek írni?)
A tipikus Xanax-sóvárgás, nem a bogyózás.
Amúgy első részre(ha nem láttad az üzimet): borderline-ként a szemvedesem kb állandó. Mondjuk(csak kifogás!) érettségi könnyebben menne ha lenne.
De az a személy fontosabb mint a Xanax, ezt mondtam neki és így is érzek.
#3 vagyok megint: Mi volt a másik 2 gyógyszer, amit nem írt fel? Mire szeded ezeket?
Én igazából egy ilyen orvosban nem bíznék meg. Egyik napról a másikra nem ír fel gyógyszert?! 7 mg benzóról nem fokozatosan állít le, hanem csak így?! Ne már. Ez a doki nem komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!