Van valakinek hasonló tapasztalata Frontinnal?
Vagy xanax, helex tök ugyanaz. A lényeg az, hogy függő vagyok és este 9 mg-ot szedek be, másnapra már meg sem érzem a hatását, mert hozzászoktam. Ellenben egy olyan emberrel, aki soha nem szedte, azt szerintem 2 napig kiütné ez a dózis.
Van valakinek hasonló mértékű adagolása, vagy hasonló szerhez való függősége, amit nagy adagban szed naponta?
Hogy próbáljátok meg leküzdeni?
szerintem ez olyan minta piálás
akarat kérdése
aki 9mg ot szed tuti pszhihés beteg és pschihiáterre van szüksége.
én szoktam frontint szedni(kb 2-3 éve) és a napi 0.5-1mg elég és nem emelem.
Tuti jól esne több is de nem szabad hagyni hogy a gyógyszer úralkodjon az emberen.
Nem a függőség a cél egy gyógyszer szedésénél, hanem az hogy a betegséget kezeljük...
Kedves kérdező!
Én voltam addigtológián is frontin függősség miatt 2 éve a Nyírő Gyula kórházban.Jövő hónapban Dömösre megyek a Magyar kékkereszt iszákosmentő misszióhoz ahol mindenféle függőséget kezelnek.
Alapvetően a fokozatos csökkentés elvét alkalmazzák és a napok tartalmas csoportfoglalkozásokkal telnek,ahol a függőség természete és felépülési stratégiák hangzanak el valamint a közösség minden tagja elmondja,miket és hogyan élte meg,mit nyújtott a szerhasználat és a segítők illetve a sok elsalyátított ismeretek által ha nyitott vagy a változásra,fejlődsz...
Az kiemelendő,hogy a függőség helyébe lépő új tudások és értékek elméleti és gyakorlati hasznát is tudatossággal fenntartsd!
Fontos,hogy a szerhasználat utáni illetve ebből keletkező űrt kitöltsd új célokkal,örömet okozó hobbikkal stb.ezek által a pótcselekvésnek már nem lesz hely és az eziránti igény elapad.
Érdemes okfeltárást is csinálni,miért van szükséged a szerre?Mit pótolsz vele?Milyen üresség van benned amiért ehhez nyúlsz?
A függőség valójában magunk el nem fogadása,szeretethiány,a bennünk lévő üresség hajlamának kielégítésének eredménye.Ez egy kezelhető,betegség,és nem akaratgyengeség!!genetikai hajlam is okozhatja,a javulást útjára léptél már azzal is,hogy felismerted a változtás fontosságát!
Sikeres felépülést kívánok neked🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!