Alvasparalizis vagy valami egeszen mas? Esetleg van valakinek hasonlo tapasztalata?
Sziasztok!
Mar hajnali 2 nemsokara de nemreg ebredtem fel es muszaj megkerdeznem ezt... az a helyzet velem, hogy panikzavaros vagyok, ma ia volt egy kisebb amire 1 szem 0.25mg-os frontint vettwm bw....10 fele lefekudtunk paronmal, es negyed 2 korul ebredtem arra, hogy hason fekszem, a labaim mintha az agyba lennenek gyokerezve, es az agyam mar mintha felebredt volna, probalok ebredni de nem tudok... paromat keltettem volna fel, h ez mi, de hiaba szolok neki, hogy nyuszi nyuszi ebredj, de semmi nem jott ki a torkomon. Probaltam megmozdulni de nem tudtam. Elotte almodtam es relative' normalisat nem remalom volt de ez alatt semmit. Mintha attol rettegtwm volna, h meghalok...Ez hirtelen jott....esetleg valaki tudja mi ez? Lehet a frontin okozta? Ja rs most rettenetesen almos vagyok, ragadnanak le a szemeim de nem merek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!